Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel töltsem ki a mozgás...

Mivel töltsem ki a mozgás nélküli időt?

Figyelt kérdés
elég hülyén fogalmaztam,de elhatároztam,hogy fogyni fogok.sportolni kezdek,de ha naponta 2 órát sportolok akkor utána nem tudok mit csinálni.nem szeretnék csak egész nap ülni.. van egy kutyusom,oké még elviszem őt is sétáltatni,futtatni.na de utána,nem tudok mit csinálni??? nincsenek barátaim,akikkel eljárnék ide-oda,egyedül meg nem szeretnék. előre is köszi a segítséget.
2011. márc. 6. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:

először is mennyi idős vagy?

eddig mit csináltál szabadidődben?

nincs párod, akivel közös programokat szervezhetsz?

vagy családod, akivel együtt töltheted az idődet?

szerintem keress vmi sportegyesületet, mondjuk vmi küzdősportot, vagy labdajátékot, ilyesmit, az csapatjáték. akkor edzésen emberekkel leszel, akikkel akár össze is barátkozhatsz, és később edzésen kívül is találkozgattok.

2011. márc. 6. 13:50
 2/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.eddig csak ültem itthon és ennyi.mindig is gátlásos voltam.főleg így kövéren(na jó kicsit ducin) nem szeretek emberek közé menni.a család egész nap nincs itthon és nincs barátom..
2011. márc. 6. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:
amugy nem szeretnék igy komolyabban sporttal foglalkozni
2011. márc. 6. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell más mozgással kitöltened az űrt. Napi 1-2 óra mozgással és megfelelő étkezéssel teszel a fogyásért, nem kell belebolondulni :). Lehet nem írtál ki mindent, mert egyébként számomra kicsit értelmetlen a kérdés, nem tudom, mire irányul. Ha arra, hogy mit csinálj, hogy ne az evésbe menekülj, akkor először is a megfelelő étrend az alapja annak, hogy ne légy éhes, aztán pedig nem tartunk otthon nassolniavalót, mert azokat éhség nélkül is tömi magába az ember. Egyébként én sem járok nagyon el itthonról, bár nekem van párom, de nem vagyunk együtt minden nap. A többi nap tanulunk, készülök a vizsgára, takarítok (ez hasznos és még mozgás is:D), magamra főzök, ez is elvesz egy kis időt a napból, ha még van plusz szabadidő akkor filmet nézek (ma pl lenyomattam 3 filmet egymás után, mert nem volt mit csinálnom, kaja maradt tegnapról). Ennyit tudok írni, ahogy írtam, nem tudom, mire irányul, vagyis miből fakad a kérdés, így ennél jobban nem tudok segíteni.
2011. márc. 6. 14:02
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.igazából ezt is bele akartam írni,hogy elég-e ez :) hogy ne legyen bűntudatom,hogy nem mozgok többet annál,mint amennyit kiszabtam :P de az étrenden is változtatok természetesen. de megnyugtatott a válaszod.köszönöm szépen :D
2011. márc. 6. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
tedd le a jogsit és kocsikázz!!
2011. márc. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!