Fogyni szeretnek, segitseget szeretnek kerni?
egyet értek az előttem szólóval... kivéve azzal hogy krumplit nem szabad enni... a krumpli az keményítő... nem pedig szénhidrát...
egyél sok gyümölcsöt... sok benne a rost... serkenti az emésztést... tényleg ehetsz napi hatszor is akár... max ha anyit meg teszel hogy étkezések előtt iszol egy pohár vizet az segíti az emésztést... meg csökkenti a gyomrod befogadó tartamát.. ami azért jó mert nem fogsz tudni sokat enni... kerüld a cukrot meg a nasit is mert sok benne a kalória... ha van rá lehetőség járj el futni... meg felülésezz... serkenti az is az emésztést... meg a mozgás kell a zsìr égetéséhezz... lépcsőzz... gugoljj vagy bármi csak mozogj...
sok sikert :)
Szia!
Szerintem az lenne a legfontosabb, hogy ne egyik napról a másikra várd a változásd, tehát ne akarj gyorsan lefogyni! Valóban fontos az, hogy odafigyelj a fehérje-szénhidrát bevitel arányára, de semmiképp ne ess bele abba a hibába, hogy megvonsz magadtól bizonyos ételeket, mert annak az lesz a vége, hogy nagyon kiéhezik rá a szervezeted. Szerintem egyél azt, ami jól esik, de próbálj mértéket tartani, ne egyél egyszerre sokat, inkább sokszor keveset. Reggel próbálj meg többet enni, szénhidráttartalmú ételeket is inkább akkor vigyél be, ha édességet kívánsz, azt is inkább délelőtt, hogy ledolgozhatsd a nap folyamán. Este próbálj kevesebbet enni, illetve figyelj oda a folyadékbevitelre, fontos az is, hogy sokat igyál, mert segíti az emésztést!
Amit én kiemelten ajánlanék, mert nekem is sokat segített, az a rendszeres sportolás! Járj el kocogni, úszni, kerékpározni, ami neked tetszik. Egy idő után meglátod, a rendszeres sport az életed részévé fog válni :)
Sok kitartást kívánok neked!
16 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!