Szeretnék segítséget kérni. Folytatás?
Reggelizz meg rendesen.. Pl.: 1 pésütemény vagy szendvics vagy ha vaan időd akkor főtt tojás + tea (néha-náha tejtermék)
Tízóraira egy joghurtot vagy valami gyümölcsöt, zöldséget..
Ebéd: párolt hús, saláta, főzelékek, levesek stb.... az a lényeg hogy ne legyen benne zsíros, olajos dolog, krumpli, fehér rízs, tészta....
Uzsi: joghurt vagy valamilyen joghurt
Vacsi: párolt hús vagy túró vagy saláta......
minden étkezés előtt igyál meg egy pohár vizet hogy eltelítődj.. mellőzd a nasikat, unalom evéseket....
Lehetőleg tornázz, vagy fuss amég nem lesz nagyon hideg.... És én a kalóriabázis.hu nevű oldalt ajánlom... ja és a legfontosabb levezz ki egy "zabálós" napot ami persze nem lesz annyira durva csak tudod hogy aznap egy kicsit többet ehetsz így se kell lemondanod a jó dolgokról.. :D
Van jobb ötletem.
Hagyd el a gabonaféléket, krumplit, tésztát, cukrot.
Egyél helyette sok húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt, tojást. Ebből nem kell ebédre se keveset, még jól is lakhatsz bőven belőle.
hagyd el a cukrot, lisztet, tésztát, minden finomított ételt. Sok párolt zöldség, nyers zöldség, minimális gyümölcs, párolt csirkemell barna rizzsel. Tojás és sovány túró. Nekem ez az étkezésem alapja és nem unom meg. Hogy motivációd legyen. 114 kilóról indultam és most 89 vagyok. Igaz én 33 éves vagyok, két gyerekes anyuka, de tudom milyen kövér tininek lenni. 16 évesen 100 kiló voltam, akkor koplalásba kezdtem. Ezt ne tedd, mert mindent visszahíztam. Most úgy fogyok, hogy eszem és ezzel a 89 kilóval én már tök csinosan tudok öltözni. 170 cm vagyok, 75 kiló a célom, de először a 85. :)
Minden agyban dől el! Gondolom tanuló vagy, ezért sok értékes tápanyagra van szükséged, a péksüti az nem ilyen!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!