Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék segítséget kérni....

Szeretnék segítséget kérni. Folytatás?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Júniusban kezdtem el egy ilyen össze vissza fogyókúrát. Reggelire tojáts ettem és teljes kiörlésű kenyeret és joghurtot. Ebédre akármit csak keveset és 6elött vacsiztam, cerbonát, virslit, zsemlét, parizelt.. Mindig mást. Tornáztam elösször Norbira aztán ahogy ment lefele súlyom Rékára váltottam. Így jutottam el 121kilóról 103ra augusztusig. Aztán anyukám kórházba került, nagyon aggódtam érte, nem fogom rá se senkire. Csakis én hibám volt hogy abba hagytam tornát és kinomba megint elkezdtem enni. Most 110kiló vagyok és 167centi. Újra akarom kezdeni most hogy itthon van, de nem így össze vissza hanem hogy tudom mit hogyan. Ebbe kérem a segítségeteket, előre is köszönöm! Szóval, hogyan tovább?

2014. okt. 3. 18:25
 1/5 Tanácstalan2 ***** válasza:

Reggelizz meg rendesen.. Pl.: 1 pésütemény vagy szendvics vagy ha vaan időd akkor főtt tojás + tea (néha-náha tejtermék)

Tízóraira egy joghurtot vagy valami gyümölcsöt, zöldséget..

Ebéd: párolt hús, saláta, főzelékek, levesek stb.... az a lényeg hogy ne legyen benne zsíros, olajos dolog, krumpli, fehér rízs, tészta....

Uzsi: joghurt vagy valamilyen joghurt

Vacsi: párolt hús vagy túró vagy saláta......

minden étkezés előtt igyál meg egy pohár vizet hogy eltelítődj.. mellőzd a nasikat, unalom evéseket....

Lehetőleg tornázz, vagy fuss amég nem lesz nagyon hideg.... És én a kalóriabázis.hu nevű oldalt ajánlom... ja és a legfontosabb levezz ki egy "zabálós" napot ami persze nem lesz annyira durva csak tudod hogy aznap egy kicsit többet ehetsz így se kell lemondanod a jó dolgokról.. :D

2014. okt. 3. 18:54
 2/5 Tanácstalan2 ***** válasza:
Bocsi az uzsinál az " joghurt vagy valamilyen sali akar lenni" :D
2014. okt. 3. 18:55
 3/5 anonim válasza:

Van jobb ötletem.

Hagyd el a gabonaféléket, krumplit, tésztát, cukrot.

Egyél helyette sok húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt, tojást. Ebből nem kell ebédre se keveset, még jól is lakhatsz bőven belőle.

2014. okt. 3. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!! <3
2014. okt. 3. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:

hagyd el a cukrot, lisztet, tésztát, minden finomított ételt. Sok párolt zöldség, nyers zöldség, minimális gyümölcs, párolt csirkemell barna rizzsel. Tojás és sovány túró. Nekem ez az étkezésem alapja és nem unom meg. Hogy motivációd legyen. 114 kilóról indultam és most 89 vagyok. Igaz én 33 éves vagyok, két gyerekes anyuka, de tudom milyen kövér tininek lenni. 16 évesen 100 kiló voltam, akkor koplalásba kezdtem. Ezt ne tedd, mert mindent visszahíztam. Most úgy fogyok, hogy eszem és ezzel a 89 kilóval én már tök csinosan tudok öltözni. 170 cm vagyok, 75 kiló a célom, de először a 85. :)

Minden agyban dől el! Gondolom tanuló vagy, ezért sok értékes tápanyagra van szükséged, a péksüti az nem ilyen!

Sok sikert!

2014. okt. 4. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!