Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná nekem?

Valaki elmagyarázná nekem?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. 167cm 56kg. Van rajtam felesleg attól függetlenül, hogy a BMI szerint normális. Fogyókúráztam de egy kicsit plötyike maradtam. Olyan 2 hónapja szálkásító étrendet követek. De ma a tesom megkapta álmai munkáját és ezért összehívta a rokonokat barátokat. Voltunk kb.30-an vagy többen. Egy kicsit feszengtem a sok finomság miatt, de azt nem csinálhattam hogy egész nap nem eszek semmit. Végül a zaphelyhes süti mellett döntöttem. Megettem belőle 2 szeletet. Volt olyan 600kcal összesen. De nem szoktam enni zabpelyhet.

Bűntudatom lett és ezért haza gyalogoltam közben tettem kitérőt is.

A kérdésem tehát, hogy

-ledolgozhattam egy és fél óra gyaloglással és másfélóra lépcsőzôgépezéssel?

-az egyik osztálytársam amúgy azt mondta, ha zabpelyhet eszel és utána futsz vagy edzel akkor azaz izmot erősíti, ez igaz?

Nagyon bocsi a szövegelésért és a helyesírásért is😁

2015. aug. 19. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia :) 190 perc gyaloglással dolgozol le 600 kalóriát másfél óra az ugye 90 perc szóval kb 300 kalória másfél óra lépcsőzogép pedig 550 kalória szóval többet is ledolgozol :) az pedig hogy a zabpehely izmosít e azt nem tudom de bármiféle kalóriatöbblet és annak a ledolgozása izmosít :)
2015. aug. 19. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Általában 1000kcal jóllakok szóval annyit szoktam kajálni,

Ezenkívül ettem ma omlettett reggel(350kcl) meg zöldséges leves(300kc)

2015. aug. 19. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszike a választ:))) ment a pacsi:))
2015. aug. 19. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!