Hogyan fogyjak le, hogy ilyen alakom legyen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok fogyókúrás kérdés van, de mindegyiknél mást írnak le. És, ha megkérhetlek titeket linkelnétek blogokat is? Előre köszönöm!:)
2015. aug. 18. 18:44
1/5 anonim válasza:
Ez nem csak fogyókúra kérdése, hanem kemény edzés súlyzóval!
2/5 anonim válasza:
Menj el egy edzőterembe. Diétát nem fogok írni, arra ott a google. Amúgy szerintem kicsit kamu szaga van a képnek.
3/5 anonim válasza:
Ez nem fogyás, ez photoshop, kérj meg egy szakember, pár perc alatt ilyet "farag" belőled.
4/5 anonim válasza:
Nem kamu, CK reklámfotó, PS-pal azért kicsit biztos belenyúlhattak.
Ha ilyen alakot akarsz, mint ennek a fitnesz modellnek van, akkor éveket kell rászánnod, és sok mindenről le kell mondanod.
Egyébként a kiindulási alakról semmit sem tudunk!
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy ez a csaj sportol valamit de én egyàltalàn nem làtom jelét nagyon kemény súlyzós edzèsnek.....vèkony és ennyi, nulla izomtömeggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!