Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 163-165 cm körüli lányok,16...

163-165 cm körüli lányok,16 év felett. Lehetőleg minél többen írjatok, hogy egy reális átlagot tudjak vonni?

Figyelt kérdés

Mekkora az a súly, ami mellett a legjobban éreztétek magatok a bőrötökben és milyen súlynál kezdett már feszélyezni egy kicsit a tükörképetek, hogy lehet, hogy egy picit fogyni kéne már? Mekkora volt a legmagasabb súlyotok és hány kilósak vagytok most?

Az én adataim:

Magasságom: 163 cm

Korom: 19

Amikor a legjobban éreztem magam a bőrömben: 54 kg

Amikor már láttam, hogy van egy kis feleslegem: 59 kg

Legmagasabb súlyom: 71 kg

Jelenlegi súlyom: 65 kg

Köszönöm előre a válaszokat, kíváncsiságból kérdezem, egyfajta felmérés magamnak.

2015. aug. 18. 13:59
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szia!

Bár 171 cm vagyok, érdekesnek találom a kérdést, válaszolok. :)

Magasság: 171 cm

Korom: 18

Amikor a legjobban éreztem magam a bőrömben: 58 kg

Amikor már láttam, hogy van egy kis feleslegem: 62-63 kg

Legmagasabb súlyom: 67 kg

Jelenlegi súlyom: 61 kg (úton az 58 felé, ha tartom magamat, jön a szalagavató :))

2015. aug. 18. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Magasság: 168cm

Kor : 19

Amikor a legjobban éreztem magam: 48kg

Amikor már láttam hogy van egy kis felesleg: 60kg

Legmagasabb súlyom: 64kg

Jelenlegi súlyom: 51kg úton a 48 felé :)

2015. aug. 18. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:

remélem beleférek a magasságommal

Magasságom: 160 cm

Korom: 19

Amikor a legjobban éreztem magam a bőrömben: 54 kg

Amikor már láttam, hogy van egy kis feleslegem: 57 kg (de ezt kimondottan sose figyelem)

Legmagasabb súlyom: 65 kg

Jelenlegi súlyom: 58 kg (épp fogyásban vagyok)

2015. aug. 18. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Magasságom: 165 cm

Korom: 22

Amikor a legjobban éreztem magam a bőrömben: 53 kg

Amikor már láttam, hogy van egy kis feleslegem: 56 kg

Legmagasabb súlyom: 56 kg

Jelenlegi súlyom: 50 kg

Szerintem nem a kilók számítanak, hanem a centik. Nekem pl 53 kilósan vékonyabb derekam volt, és feszesebb voltam, mint most 50 kilóval, most nem sportolok, ezért hiába az az 50 kg, nem nézek ki valami jól.

2015. aug. 18. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:

163 cm, 39 éves vagyok.

Szinte sosem érdekelt a súlyom, valamint sosem voltam karcsú, amúgysem a súly számít... De szerintem boldog lennék 60 kilóval, kissé izmosan :) De lehet több is, csak sose leszek elég szorgos annyi izom felszedéséhez :D

Max. súlyom valahol 80kg fölött, nem volt mérlegem. Gondot nem okozott, de azért már nagynak találtam a hasam - de ezen a 62 kilós súly sem segít, akkor sem sokkal kisebb. Azért valamivel igen.

Jelenlegi súlyom 62-64kg, attól függően, hogy mennyire szénhidrátosan eszem. Úgy kb. 56-ra kéne lemenni (ez csak egy kósza tipp, majd meglátom, hogyan fogok nézek ki), aztán pedig fel, amennyire csak sikerül, izomtömeg növelésével (nő vagyok és elég lusta, bár motiváció akad, nem leszek valami sok, az tuti). Kicsit sem érdekel, hány kiló leszek a végén, csak legyek fitt, csinos és erősebb, mint valaha. Amivel nem mondtam sokat. Hosszú, egészséges életre vágyom, úgyhogy most már kéne mozogni valamit (a múltban jobbára túráztam s munkába is napi órákat gyalogoltam, a jelenben szinte semmi nincs, a jövőben gyalogtúra, biciklizés és különféle edzés szerepel tervként. ebből az első kettő mindenképpen meglesz, bár néha a harmadik is befigyel, de rendszeressé kéne tenni mindet).

2015. aug. 19. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!