Mennyi kalóriát kell bevinnem egy nap és mennyit kell sportolnom a sikeres fogyókúra érdekében?
Abszolút nem vagyok jártas a témában, 2 hete már egészségesen táplálkozok, nem eszem szénhidrátot. Utánaolvastam pár dolognak és itt is néztem válaszokat, de kicsit zavaros a dolog. Tehát kondiba nem tudok menni, futni se nagyon lehet itt sehol, biciklizni inkább. Fél órás kardiókat szoktam elvégezni, de érdekelne hogy egy nap kardióból+biciklizésből mennyit kellene elvégeznem?
Illetve, hogy hogyan is lehetne kiszámítani, hogy mennyi kalóriát vigyek be? Nem dolgozom, még tanuló vagyok. 167 cm vagyok és 68 kg. 10-15 kg-t szeretnék leadni. Remélem itt tudtok nekem normális és nem bunkó választ adni. Azok véleménye érdekelne elsősorban akik lefogytak nekik megfelelően. Köszönöm.
Én 20 kilót fogytam idén.Nem eszek fehér lisztes dolgokat,se kenyeret,se tésztát,édesség
Zöldségeket, húst,főtt tojást, túrót,ilyesmiket ettem.Napi 3 liter víz (minimum),napi fél óra szobabiciklizés és hetente 3-4 súlyzós edzés .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!