Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem (újra) futni, azota minden nap voltam, fel orarol kezdve tegnap már egy ora volt. Ez szerintem elég intenzív edzésnek számít, mégis egy hét alatt mindössze 0,1kg-t sikerült csak fogynom, úgy, hogy emellett az étkezésemet is eléggé csökkentettem, max 1000kcal lehetett naponta. Szerintetek miért nem indult el a fogyás?2015. aug. 16. 09:58
11/16 anonim válasza:
Na meg persze én nem ülő munkát végzek, szóval a kettlebellen is kívül simán megvan a napi 6-7 óra mozgásom.
12/16 anonim válasza:
2 hónap alatt 18 kiló? Az nagyon durva... nem fogja bírni a bőröd ezt a gyors tempót és úgy jársz, mint az egyik kérdező: berepedezett a bőre, hogyan tudná eltüntetni?"
13/16 anonim válasza:
A bőr berepedezés nem a túlzott fogyástól keletkezik hanem a hízástól.
Max lógni fog a kérdező bőre ha gyorsan fogy , mert nem lesz ideje visszahúzódni.
De 22 évesen még aránylag elég feszesnek kéne hogy legyen.
14/16 A kérdező kommentje:
168cm vagyok és 51kg. 45-re szeretnék lefogyni minimum, de attól félek, hogy én már ettől az 1000kcal-tól is hízok. Nem tudom, hogy ezt csökkentsem még, vagy az edzést növeljem.
2015. aug. 17. 22:10
15/16 anonim válasza:
Gratulálok, még egy testképzavaros tini... 😒
16/16 anonim válasza:
Hogy lehetsz ilyen buta, kérdező? T___________T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!