Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérje por " vacsorára "?

Fehérje por " vacsorára "?

Figyelt kérdés
ha napközben visszafogottan eszem ( hús , zöldségek , gyümölcs ), vacsorára a fehérjepor megfelelő ? úgy h sportolásra még nem szántam rá magam , súlyom miatt nehéz is lenne .. és főzőcskézni se nagyon van időm, így egyszerű lenne megoldani a vacsit . ha iszom a fehérjét , és nem sportolok még az milyen hatást vált ki ? remélem nem az ellenkezőjét annak amit szeretnék . . 15 kilót fogytam már , de az eddigi étrendemet nagyon meguntam , ezzel akarok újítani .
2015. aug. 11. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Éppenséggel megfelelő, de a szövegből lejön, hogy te is érzed, hogy azért ez így messze nem hibátlan. Ha tejsavód van akkor "lassítsd be" joghurthoz vagy túróhoz kutyulva... Ha szója vagy valami lasabb felszívódású vegyes, akkor ahogy tetszik..
2015. aug. 11. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:
persze ez jön le mert így van . és egyáltalán nem értek ehhez , ezért kérem a segítségeteket . 117 kiló vagyok jelenleg , reggelire puff rizs , vagy 2x sült valami felvágottal és zöldségek , ebéd ugyanez vagy ha van idő akkor párolt csirkemell zöldségekkel , dinnye , szeder , vagy ami éppen van itthon . vacsorára szeretném a fehérjeport , mostanában gyümölcsös joghurtot eszem vacsira , de az nem jó mert cukros.. a natur meg nem csúszik .. :D
2015. aug. 11. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Fehérjepor testépítőknek kell, hogy legyen miből új izomsejteket gyártani; nem fogyókúrázós szer.
2015. aug. 11. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, fehérjepor nem a testépìtőknek "kell",hanem azoknak, akik nem tudjàk màs szilàrd tàplàlèkból fedezni a fehérje szükségletüket.

ami kène: kiszàmolt minèl tisztàbb kaja és sport ez alap....

2015. aug. 11. 22:50
 5/8 A kérdező kommentje:
tudom h testépítők fogyasztják , táplálékkiegészítőként . de mivel fehérje és az fogyókúrában is jó , ezért gondoltam h alkalmaznám . mert jobb lenne ha egy pohár fehérjét innék a joghurt helyett . de javítsatok ki ha tévedek :)
2015. aug. 11. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

#3 te síkhülye vagy, a fehérjepor gyakorlatilag a feleslegtől (leginkább zsiradékok és víz) megszabadított tiszta víztelenített fehérje, és annak való aki szeretné bevinni a megfelelő fehérje mennyiséget a szervezetébe de aznap épp nemsikerült szilárd étkezés keretein belül megoldani. Lehet ez egy kőműves, egy terhes anyuka, egy fogyokúrázó srác, egy vegetáriánus kiscsaj vagy egy testépítő....

2# olyan étrendet kellene kialakitanod amiben csak akkor van fehérjepor ha véletlenül hibacsúszott a rednszerbe és egyébként szilárdból fedezni, pl túrót estére, fahéjjal édesítőszerrel, de egyébként semmi gond nem lenne a fehérjeporral sem, habár szerintem ez így nem is lenne költséghatékony.. De te tudod! Nagyon függ attól, hogy milyen fehérjéről van szó.

2015. aug. 11. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mehet nyugodtan a tejsavófehérje semmilyen ellenkező hatása nem lesz. Alig van benne CH meg zsír én is ezzel zárom a napot (a túrót utálom) sőt ezzel is kezdem. Reggel is mindjárt indíthatsz tejsavófehérjével egész nyugodtan a pufi rizst meg felejtsd el a dinnyével együtt. Ha már gyümölcs akkor valami alacsony glikémiás indexüt pl alma.

Ja és nehogy véletlenül tömegnövelőt vegyél amibe van 18% fehérje és 70% CH mert az nagy szívás lesz éjszakára :D A sportra meg jó lenne ha rászánnád magad mert megnövelnéd a fogyási esélyeid. Gyalogolni 1 órát csak tudsz naponta vagy otthon guggolni vagy a falnak támaszkodva állva "fekvőtámaszt" nyomni. Nem egy nagy durranás, a legjobb lenne egy konditerem heti 3x egy szálkásító étrenddel ötvözve látványos lenne a végeredmény. Jó mundjuk nem ez volt a kérdés.

Fehérjének mehet ez vagy olyan aminek hasonlóan magas a fehérjetartalma. Csáó :)

[link]

2015. aug. 11. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

"azoknak, akik nem tudjàk màs szilàrd tàplàlèkból fedezni a fehérje szükségletüket."

"annak való aki szeretné bevinni a megfelelő fehérje mennyiséget a szervezetébe de aznap épp nemsikerült szilárd étkezés keretein belül megoldani."

Normál életvitelnél megfelelő az a mennyiség, ami táplálékból bekerül, a por tényleg csak akkor kell, ha valamiért kiugróan magas az igény.

2015. aug. 12. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!