Fehérjepor vacsorára, edzés után? Vélemény?
5kg-ot szeretnék leadni és formásodni! (természetesen az 1200kalóriát nem lépem túl)
vagy inkább egyek rendes vacsorát?
- ( pl csirkemell,túró,zöldségek stbstb......)
melyik a jobb szerintetek?:)
edzés után tejsavó fehérje (gyors felszavódású) a legjobb.
Utolsó étkezésnek szilárd kaja a legjobb de létezik lassú felszívódású tejfehérje meg kevert fehérje amivel ki lehet váltani. Edzés utáni turmixon kivül még1 étkezés nem árt lefekvés előtt. De azért 2x turmixot nem kéne inni egymás után úgy hogy huzamosabb ideig nem eszel szilárd kaját, mert lehet a test többi részének nagyon jó táplálék de az emésztőrendszerünk nem arra lett kitalálva.
Én nem a vacsorát hanem inkább a reggelit szoktam turmixxal + zabpehellyel megoldani, mert oda jó a tejsavó is és nem kell 2félét vennem. Estére viszont túró a legjobb, az a leglassab felszívódású.
Köszönöm válaszodat!
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy most akkor inkább reggelire vagy vacsira(futás..után) lenne jobb???? Igazság szerint reggelente (8h)elég sokat szoktam enni; 2toast kenyér, 2 főtt tojás, uborka, paprika, paradicsom, sajt, csirkemell( és van, h néha 1db virsli, mert imádom ) :) szóóóóvaalll?? Felejtsem el a reggelit és inkább fehérjepor jobb lenne, vacsira meg rendes étel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!