Segítség étrendben. Megfelelő így? Edzés előtt mit érdemes?
De sok eszem van! :-D
Szóval az étrend:
Reggeli 6 óra : vegyes saláta szezámmaggal és pici olivaolajjal, citromos tea édesítő nélkül, mellé egyik nap tk kenyér sonkával és sajttal. Másik nap kefír zabpehellyel, néha zabkása.
Tízórai 9 óra: gyümölcstál: 1 narancs, 1 kiwi. (Vagy egyéb gyümölcsök)
Ebéd 12 óra: Csirkemell-barnarizs vagy csirkemell zöldséggel
Uzsonna: 15 óra. Itt kérnék egy kis segítséget. Edzés előtt vagyok ilyenkor 1 órával, kellene valamit enni előtte? Gondolom igen. Néha csak edzés előtt félórával van időm enni, bár úgy tudom ilyenkor már nem kellene. Mit ajánlotok?
Vacsi: 18 óra: zsírzsegény túró + kefír, fehérjeturmix
Ránézésre jónak tűnik, én már csak egy joghurtot ennék, de az én vagyok, az én szükségleteimmel. Nem tudjuk a testsúlyodat, a napi kalóriaszükségletedet, nem tudjuk, mekkora mennyiségeket eszel. Enélkül nem lehet megmondani.
Hiába eszel alapvetően jó dolgokat, ha kalóriában több, mint kellene (a mozgás figyelembevételével), nem fogyni fogsz, hanem hízni. Ha meg túl keveset eszel, az sem jó.
Igazad van, ez elég kevés adat.
170 cm / 54 kg vagyok.
[link] oldal szerint 2116 Kcal lenne a szükséges kalórabevitelem az edzést is beleszámítva. Ez nekem soknak tűnik, ennyit tuti nem fogyasztok. Mérlegelni nem szoktam a kaját, de kis adagokat szoktam enni:
Reggeli: saláta ezekből áll: 1 paradicsom, fél paprika,1/4 jégsali, 1/3 kigyóuborka, 7 szem olivabogyó, néha 1 db tojás benne. Ha tk kenyeret eszem hozzá az egy darab toast kenyér méretű. Ha zabpehely megy mellé, akkor 3 ek. zabpehely és egy kis dobozos kefír.
Tízórai: 1 narancs, 1 kiwi
Ebéd: egy 3/4 kiklopfolt csirkemell és 3-4 ek. barnarizs vagy ugyanennyi zöldség.
Uzsonna: ez a kérdéses, ehhez még kérnék segítséget az edzés miatt.
Vacsora: kb. 3 ek túró egy kisdoboz kefírrel és 3 dl fehérjeturmix.
Így tudom leírni. Lehet beszerzek lassan egy mérleget! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!