Ehetek reggelire málnás zabkását?
Figyelt kérdés
2dl tej 40g zab és málnadarabok...ilyet lehet reggelizni Fogyókúra alatt?2015. aug. 7. 20:18
11/12 anonim válasza:
Pedig hidd el, karos.
Nagyon sok embernek a tejtol van pattanasa, hormonzavarai, sot a rakos sejteket is taplalja...Ezt ugy mondom, hogy regen nagy tejivo voltam, de sokkal jobban erzem magam amiota nem iszom.
Lehet utanaolvasni, millio cikk van errol.
12/12 anonim válasza:
Rengeteg ember laktózérzékeny. Nem úgy, hogy durván rosszul lesz, csak kicsit... Európában az emberek kisebbik fele, Ázsiában a többség... Pontos számokat most nem tudok, de engem nem is érdekel, hogy ki hiszi el ezt.
Sosem csináltam tejjel zabkását, csak vízzel. A zab ízét nem szeretem, de a bő vízzel készült, ízesített zabkásám eléggé ehető, sőt megkockáztatom, hogy finom :)
A rizs más, abba már jól jön egy kevés ízes, nálam diós-mandulás kókusztej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!