Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék hízni kb 5 kg-ot?

Hogy tudnék hízni kb 5 kg-ot?

Figyelt kérdés
Régen sose volt ilyen problémám, mindig tartanom kellett súlyom, mert nem akartam 58-nál több lenni. Most meg egyszerűen nem bírok meghízni..50 kg vagyok. Minden gatya lóg rajtam, eltűntek a domborulatok :D.. :/ nem tudom mit csináljak, pedig még kevesebbet se eszek, mint annó. Ötletek?
2015. aug. 6. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Számold ki az alap anyagcseréd, az kb 1800kcal, ha hízni akarsz, egyél ennél többet. Napi 2500kcal bevitellel pl 10 nap alatt 1 kg-t lehet felszedni.
2015. aug. 6. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál?
2015. aug. 6. 12:41
 3/5 A kérdező kommentje:
orvosnál? miért kellett volna ezzel orvoshoz mennem?
2015. aug. 6. 13:29
 4/5 anonim válasza:
Mert lehetnek szervi okai, pl. pajzsmirigy-betegség vagy éppen felszívódási zavarok.
2015. aug. 6. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy emiatt.. kb 1 éve volt egy szakításom, ami után gyorsan lefogytam.. és azóta se jön rám kg.
2015. aug. 12. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!