Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tudnom nem a megfelelő topik, de nem találtam sehol sem, ahova fel tudnám tenni a kérdésemet. Szóval én egy 15 éves fiú vagyok 168 cm és 45 kg. Nos, igen elég fogpiszkáló termetem van, ezen szeretnék változtatni. Gondoltam ezekre a porokra, amiket a műizmos emberek isznak és arra gyúrnak rá, hogy nagynak tűnjön az izmuk. Nos én is gondoltam ezen, hogy veszek, de nem gyúrok rá, csak megiszom és megvárom, hogy átalakuljon zsírrá (tudomáson szerint, ha leáll valaki ezekkel a porokkal, akkor egy idő múlva átalakul zsírrá, ezért is gondoltam erre). Igazából, azért gondoltam erre, mert egyáltalán nem tudok hízni. Naponta veszek tonnaszámra a chipseket és a csokikat, de azzal csak annyit fogok elérni, hogy cukorbeteg leszek. Szerintetek ez így jó ötlet, vagy hagyjam magam ilyen vékonyan? Előre köszönöm!2015. jún. 19. 20:09
1/6 anonim válasza:
Inkább mozogj, izmosíts, minthogy tönkretedd a szerveidet. Fiatalságod miatt is lehetsz nagyon vékony, később változni fog.
Egyébként vannak vékony emberek, akikből nem lehet normál testalkatú, ha híznának se lenne olyan a testük. David Tennant, Dancsó Péter.
2/6 anonim válasza:
Dancsó mit keres itt már megint?
Járj el futni, vagy végezz nehéz fizikai munkát. Én is hasonló cipőben jártam/járok. Ha sokat mozogsz akkor megnő az étvágyad és máshogyan rakódik le a felszedett tápanyag.
3/6 anonim válasza:
Nézd meg a képét, ő is a vékony pasikhoz tartozik, ezért volt példa David Tennant mellett.
4/6 anonim válasza:
Oké, csak furcsa volt itt látni a nevét.
5/6 anonim válasza:
Te olyan tévhitekben élsz kérdező, hogy az fáj. Nem létezik műizom, érted? A porok meg táplálékkiegészítők, amiket nem jó önmagukban enni, ugyanis ezek csak kiegészítik a sportoló táplálkozását. Tehát, ezek sportolóknak vannak kitalálva, de legfőképpen testépítőknek. A sovány testeden jelenleg meg semmi izom nincs, tehát ha felhizlalod magad, azzal tönkreteszed magad. Nem fogsz bírni futni, le fogsz még jobban gyengülni. Keress rá a Sárga kapszula ingyenes könyvre, töltsd le és olvasd el. Utána lemész edzeni és megizmosodsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó sajnos most nem értek veled egyet. Ugyanis van egy pár ismerős aki megveszi a tömegnövelőket azt szedi és otthon csinál pár fekvőt és társait, majd a por hatására az izmai felfújódnak, és e miatt lesz az a bizonyos "műizmuk", mert csak látszatban lesz nagyobb az izma, de ugyanannyira erős, mint volt.
2015. jún. 20. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!