Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 kg mínusz 1-2 hónap alatt,...

15 kg mínusz 1-2 hónap alatt, lehetséges ez?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 171 cm magas, 73 kg, muszáj fogynom, nyáron szexi akarok lenni, és fel akarok venni csinosabb rucikat is, amiben szexis leszek. Van esélyem, hogy a tavaszi szezonra lemenjen a felesleg vagy csak nyárra? (ennék mindent, csa este 5 után semmit, meg sportolnék)
2010. márc. 7. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha már mindent ennél akkor ink csak fehér húst de azt is el hagyhatod + komoly mozgás kell, nem lityi-lötyi 1 óra séta
2010. márc. 7. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
próbáld ki a 90 napos diétát. A fele biztosan lemegy 2 hónap alatt, de szerintem ehhez a magassághoz az elég is.
2010. márc. 8. 05:41
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem lehet. Heti fél kg az egészséges, és amit nem hízol vissza. Rajtad kb. 10 kg felesleg van, nem 15, de az is jelentős. Étrenden is változtatni kell, semmi fehér cukor és fehér liszt, de még így sem lehet 10 kilót fogyni 2 hónap alatt.
2010. márc. 8. 09:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én 5hét alatt adtam le 14tőt de én 190cm magas vagyok és 150voltam
2010. márc. 8. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 168 cm vagyok,és 74 voltam,mamár 61 vagyok:)Január elején kezdtem.Nem ám kolpalállas,ha valaki esetleg belekötne.Sőt mozogtam is melette,de nem napi 2 órákat.Nem izombol fogytam,és a cicim is megmaradt.:)

19/L

2010. márc. 8. 09:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel nincs tól nagy felesleged -ahogy már írták, 10 kg körül ami ugye egyáltalán nem sok- az 1-2 hónap kicsit kevés 15 kg leadásához, de 2 hónap alatt 10 kg teljesen reális. Felejtsétek már el ezt a heti fél kg a normális fogyás, mert ez egy baromság! Aki 150 kg -mint az egyik válaszoló is- az simán lefogy heti 4 kg-t is akár és ZSÍRBÓL, mivel látványos, kisebb ruha kell stb. Nézzétek a Life Network-ön jó kis fogyiműsorok vannak a világ minden tájáról ismert dietetikusokkal és soha egyik egy szóval se mondta, hogy a heti fél kg a normális! És aki 150 kg azon hol a túróban van izom?! Sehol, csupán az alap izomzat van, amit ugyebár (általános iskola, első osztály) csak akkor kezd lebontani a szervezet, ha már a végletekig koplaltatod magad, vagyis az anorexeknél! Ezért vannak ők kitéve a szívbetegségeknek, mert a szív maga is egy izom. Viszont az is tény, hogy mindig az utolsó 5 kg-tól a legnehezebb megszabadulni, mert az már valójában nem is felesleg. Tehát ha a kérdező lefogy 2 hónap alatt 63 kg-ra (ami simán elképzelhető), akkor sokkal nehezebb lesz innen lefogynia 58 kg-ra (ezzel a súllyal kimondottan karcsú lesz, ennél lejjebb ne is fogyjon). De menni fog, kitartás!!!
2010. márc. 8. 14:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A sport nem "löty-möty" lenne, mivel naponta 1,5 órát edzek és hétvégén meccsem is van. :-)
2010. márc. 8. 16:58
 8/9 anonim válasza:
Nekem sikerült egy hónap alatt 10 kilót leadnom, úgy, hogy semmit nem ettem. Az egész fogyókúra a kórházban ért véget. :(
2010. márc. 11. 14:55
 9/9 anonim válasza:
Sziasztok!!Én is épróbálok lefogyni csak én iomból ha nem lenne rajtam plusz kicsit látszódna a hasamon is a kocka mert ameddig nem voltam kövér így volt!!Szóval próbálkozom!!Nem eszek sokat most ismegcsináltam már 20 fekvőtámaszt 50 felülést 40 guggolást!!Sziasztok!És köszi a tanácsokat!Majd írok ha lefogytam!
2011. júl. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!