Mennyit lenne érdemes fogynom? (Bővebben lent)
Nem látlak, én is ekkora vagyok, eszembe se lenne ilyen kevés kilóra fogyni, véglegesen pedig minimum 60 kg akarok lenni, persze ahhoz sokat kell edzeni...
Egy testzsírszázalékkal okosabbak lennénk, de 14 évesen s ilyen adatokkal én nem kezdenék fogyókúrába... Egy jobb életmódra váltás teljesen OK, de most görcsös figyelés és aszkétizmus és számolás, na azt feleslegesnek tartom.
Ugyanilyen magas vagyok és a legjobban akkor érzem magam, ha súlyra 53-55 kg között vagyok. Sokat változtathatsz az alakodon a redszeres sporttal- úszás, görkorizás, futás, vagy bármi amit szeretsz. Ha teheted egyél minőségi ételeket és minden rendben lesz. A legnagyobb hiba lenne, ha elkezdenél koplalni és a csontvázadon a létezéshez szükséges izmon kívül csak némi zsír lötyögne.
Egyébként az izmok határozzák meg az alkatodat is , (persze a genetikán kívül) ami mégegy érv a sport mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!