Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a káposztaleves...

Szerintetek a káposztaleves diétát érdemes kiprobalni a kockahas érdekében?

Figyelt kérdés

2015. jún. 6. 20:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az egy koplalós diéta, nem? Én legalábbis úgy ismerem, hogy káposztalevesen kívül alig lehet enni mást.
2015. jún. 6. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Káposztát nyugodtan egyél, zöldség. Persze ez még nem egy normál étrend..
2015. jún. 6. 20:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen koplalni kell benne és egy hétig tart
2015. jún. 6. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Á, egy életre megutálod a káposztát így, nem érdemes. De érdemes havonta 1-2 alkalommal enni ilyen levest, mert amúgy finom és egészséges. Csak ne kúraszerűen, mert úgy rémes.
2015. jún. 6. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Egy hét semmi és a koplalás nem jó. Most vesztesz fél vagy egy extra kilót, az mire lesz jó? Ja s ennek egy része izom lesz, remek.

A káposztaleves persze remek étel, ma bőven egy kiló fölött ettem, de csak mert nagyon visszafogtam magam. Teljesen OK, ha arra alapozol egy hétig, persze a megfelelő mennyiségű zsírral készítve, mellé 6-8 tojás nyers zöldséggel, s akkor már alakul :) De felőlem valami jobb húst is ehetsz. S ez csak egy lehetőség, ami normálisabb, mint a koplalás.

2015. jún. 6. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:
A koplalás és izom építés kizárják egymást. Inkább tömegnövelő étrend kéne
2015. jún. 7. 00:47
 7/11 anonim ***** válasza:

#6: A kockahashoz nem kell izomépítés, valami hasizma mindenkinek van s ha elég kevés rajta a háj, látszanak a kockák, nem fejlett izomnál is. Nem olyan, mintha fejlettebb az izom, de van, akinek így is megfelel.

A kérdező elvben lehetne izmos is, de aki az, az többnyire nem koplalással akar szálkásítani, mert félti a többé-kevésbé kemény munkával felépített izmait s nem ész nélkül vágott bele az edzésbe.

2015. jún. 7. 00:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, 1 hét? :)

Inkább hónapok. Csokitortával is lehet fogyni, káposztalevessel is, ha megvan a kalóriadeficited de.. nem 1 hétről van szó. Biokémiai folyamatok, 1 hét alatt mégis mennyi zsírt használhat fel a szervezeted?

Ezért érdemes olyan módon enni, amit nem 1 hétig, hanem éveken át is tartani tudsz anélkül hogy nagyon beleutálnál vagy belehalnál.

2015. jún. 7. 06:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze szoktam felüleseket végezni és utánanéztem ennek a kuranak kedves utolsó és csak egy hétig ajánlott, azon túl már egészségtelen. És egy hét alatt akár 5 kilót lehet fogyni, mert felgyorsitja a zsiregetest
2015. jún. 7. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Az hogy utánanéztél valaminek, nem jelenit azt, hogy amit olvastál az nem egetrengető baromság.

De ha gondolod, 1 óra alatt írok egy cikket és feldobom egy ingyenes webszájtra arról, hogy ha engem lecummantasz (most meg ne bántódj) akkor örök ifjúságra és szépségre teszel szert.

Hasonló átverés lesz, mint a heti 5 nap fogyás vagy akármilyen más HAZUG marketing ígéret -> átverés :)

Nyilván én lennék a dolog haszonélvezője, na jó nem feszegetem az idegeidet.

Hazudtak neked, vedd már észre.

Egyébként szakmailag, nem igaz, hogy egy káposztaleves 'kúra'/diéta 5 napig egészséges lenne, hosszabb távon már nem. Ha ez a kúra szar, akkor 5 nap alatt is lehet rossz, ha én főznék neked zöldséglevest, azt éveken át ehetnéd és nagyon jól járnál vele.

Mondjuk én főznék neked húsételt is, de ha tegyük fel csak zöldségeket készítenék neked, az is jó lenne (bár még nem állítottam össze direkt vega étrendet, azért a képességeimet nem haladná meg. nem lenne egészségtelen 5 napon túl sem, mert ésszel csinálnám és eltérne a nyugati étrendtől, tehát mindenképpen csak jobb lehetne.. :))) Táplálkozz te is ésszel!)

2015. jún. 7. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!