Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó? Vagy inkább hanyago...

Ez így jó? Vagy inkább hanyagoljam a barna kiflit? célom a kocka has, de csak az alap hogy látszódjanak a körvonalak

Figyelt kérdés

reggel általában tojást szoktam enni (orosz tojás) teljes kiőrlésű magvas kiflivel

délben csirkemell párolt zöldséggel vagy nyers zöldséggel ahoz is eszek egy kevés kiflit

este ugyan ezt szoktam vagy sima főt tojást esetleg sovány túrót tejjel es gyümölcs-el turmixolva

étkezések között szoktam gyümölcsöt enni

2015. jún. 3. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
De mozogni nuku. Így élhetsz vízen és füvön akár, akkor sem lesz kocka poci.
2015. jún. 3. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

#1: De, ha lefogy, akkor kirajzolódik az izom. A véznáknak kockás a hasuk, hiszen az izom ilyen alakú.

Persze attól még nem néz ki jól az ember, ez teljesen igaz...

Kérdező, Te életed, Te döntésed. Én hanyagolnám a kiflit, igen, tökmindegy a színe. Ha van fehérjéd és zöldséged, minek még kifli is? Olcsó kalória s nem bírod a zsírt, ami szintén az, csak jobban passzol a fogyáshoz és az egészséges táplálkozáshoz? Ízlés? Nyilván tudsz fogyni így is, s kinek mi a preferenciája, nem mindenkinek felel meg ugyanaz...

A glutént és atejet azért hanyagolnám és gyümölcsből sem ennék túl sokat. Inkább más szénhidrátot válassz, ha a szénhidrátot akarsz enni nagyobb mennyiségben, mint ami a zöldségeidben s kevés gyümölcsben van.

2015. jún. 3. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég egyhangú kaja. LEhetne változatosabb és mellé mozgás.
2015. jún. 4. 02:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Bárhogy ehetsz, max. megbetegszel ha nem bírod a gabonákat. De kalóriadeficittel tény, hogy fogyni fogsz. Deficitet el lehet érni csokitortával is, ha meg tojást, húst és zöldségeket eszel, az sokkal frankóbb. Még ha kisebb arányban lisztet eszel akkor is, bár ez tényleg fölösleges.

Én azért megjegyzem, hogy a gabonalisztes, tejes étkezés a nyugati étrend alapja, ami eléggé megbetegítő és elhízáshoz vezető hormonproblémákat előidéző, tehát eleve felborítja a kalória felhasználást, egészséges anyagcserét.

Persze a nyugati étrend mértéktelen is, nem csak rossz összetételű.. és mindenki eltérően érzékeny rá.

2015. jún. 4. 06:20
 5/5 A kérdező kommentje:

jah igen edzeni is szoktam

10 kg-s plusz súllyal csinálom a hasprést ,vagy ha van időm ki menni a parkba akkor fejjel lefele lógva emelkedem fel,eléggé erős a hasizmom szoval azzal nem lesz gond,nem leszek az a gebe fajta kocka hassal

2015. jún. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!