Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok hatásos diétát, amit...

Tudtok hatásos diétát, amit 15 évesen érdemes lenne?

Figyelt kérdés

szóval 2 hét mulva megyünk Balatonra nyaralni,addig szeretnék leadni a hasambol. hallotam sok csodamodszerral amivel lehet egy hét alatt is fogyni..

valaki tudna valamit tanácsolni,ami tényleg hatásos ?

persze sport is avn hozzá

2015. júl. 3. 16:40
 1/5 anonim válasza:

ha nagyon is keményen csinálnád akkor is max 2 kg menne le két hét alatt:S

egyébként egyél reggelire pl. zabkását, vagy brokkolis omlettet

ebédre pl. roston sült csirkemell, pulykamell de ne disznót, hanem inkább szárnyasokat. hízlaló köret helyet (krumpli, rizs stb.) inkább párolt zöldségeket, barnarizst stb.

am ha gyümit eszel akkor inkább reggel edd, mint este mert abban is van cukor.

vacsorára valami könnyűt.. nem tudom, mondjuk zöldségek és hozzá sonka vagy akármi csak tudod.. egészséges legyen.

ja és igyál naponta meg 1-2 pohár zöld teát, és min. 2 liter vizet

de mondom, két hét alatt keveset lehet fogyni. és nem is fog annyira látszódni:S

azért remélem, hogy tudtam segíteni:)

2015. júl. 3. 17:21
 2/5 anonim válasza:

ja és ne egyél egy nap 1200 kcal fölött, de az 1000 minimum legyen meg. szóval olyan 1000-1200 kcal legyen.

edzés: napi 30 perc-1 óra bőven elég szerintem most, hogy kezdő vagy.:)

ezt a videót ajánlom:

https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s

(első voltam)

2015. júl. 3. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

2 hét alatt csodát ne várj és nincs helyi zsírégetés, szóval csak hasból nem fog tudni lefogyni!

Kezdj el rendszeresen mozogni, minimum 30 percet, mivel kb innentől indul be a zsírégetés. Végezz sok aerob és kardió edzéseket. Menj le kocogni és végezz hasizomgyakorlatokat.

Nagyon fontos, hogy mit eszel. Felejtsd el az édességeket, a cukros üdítőket a gyorséttermi kajákat. Táplálkozz egészségesen, hús, párolt zöldségek, napi minimum 2 liter víz. Este pedig kerüld a szénhidrátokat, tehát lehetőleg ne egyél kenyeret, rizst, krumplit, vagy csak nagyon minimálisat, mert amit megeszel, az rajtad is fog maradni.

Két tornavideós oldalt tudok ajánlani neked:

[link]

[link]

Tornázz velük együtt! :)

2015. júl. 3. 17:49
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat! :)

és megfogadom a tanácsokat

2015. júl. 4. 14:47
 5/5 anonim válasza:
igen az elválasztó diétát minden nap mást kell enni egyik nap szénhidrát a másik gyümölcs a harmadik tovább nem tudom sry :D
2015. júl. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!