A flabélos hatásos? Azt olvastam, hogy heti 3alkalom a javasolt és ez hatásos is. Én 20alkalomra szeretnék befizetni. Szerintetek érdemes elmennem vagy csak felesleges pénzkidobás?
Aki nem próbálta ki, az ne kritizálja. Csak azért, mert hihetetlennek tűnik, hogy jelentős eredményt érhetsz el kemény munka nélkül?! Ez hülyeség. Én négyszer szültem, mondanom sem kell, munka mellett nincs időm edzőterembe járni. Ha dolgozom, nincs időm főzni, egészségtelen gyorskajákon élek. A rengeteg rohanástól persze alapból elég vékony vagyok, de a hasamon sehogy sem akart összehúzódni a többször is megnyúlt bőr. Július óta reggel munka előtt beugrom a közeli flabishoz. Kb. egy hónapja gyönyörű és feszes a hasam, nem csak a hasfalam, de a bőröm is. Ráadásul nem fáj azóta a hátam. Egyébként meg használat után lehet érezni az izomlázat. Ha nem hatna, nem lenne izomlázam..
Szóval lehet kritizálni valamit, ha már kipróbáltad, addig elég nagy meggondolatlanság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!