Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Miért álltam meg?

Hogyan tovább? Miért álltam meg?

Figyelt kérdés

Majdnem 67 kilóról indultam és most vagyok olyan 64 körül.

Az éjjelek alatt nem fogyok szinte semmit. Köze lehet ahhoz, hogy elkezdtem egy kockás hasért való edzést is, és azért stagnáltam...?

2015. aug. 4. 22:08
 1/2 anonim válasza:

Nem kesztèl el többet enni vagy hizlalób dolgokat?!

Mozogj többet lehet nem elèg annyi mozgás amennyit mozogsz,de tulzásba ne vidd! Egy nap kb 1óra kardio edzès elèg persze úgy nem fogsz fogyni ha sokat ès hizlaló kajákat eszel! A nasit hagyd el! Pl.: chips csoki cola stb. Ne igyál cukros italokat inkább csak vizet. Remèlem segítettem meg találnod a hibát h mièrt nem fogysz!

2015. aug. 11. 17:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha közben izmot szedsz fel, persze, hogy nem csökken a súlyod. Az izom nehezebb a zsírnál, tehát ha zsír megy le, de valamennyi izom meg felkéredzkedik, azt a mérlegen nem fogod látni.
2015. aug. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!