Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha így csinálom tovább képes...

Ha így csinálom tovább képes leszek heti 1 kilót leadni?

Figyelt kérdés

Helló! A kérdésem az lenne,hogy így sikerülhet-e nyár végére megszabadulnom a plusz 5-6 kilomtól? Reggel futással kezdem a napot kb.30 percet,de folyamatosan növelem. Este 1 órán keresztűl ellipszis trénerezek. Nap közben néha biciklizem. Ezeket heti 5x csinálom. Az étrendemet is átváltoztattam. A reggelim általában gyümölcsmix. Mindenféle. Az uzsim is gyümi. Az ebédem főzelék vagy leves vagy ha nincs főtt étel akkor tojást eszek zöldségekkel.Uzsonnára abonett kenyer,esetleg joghurt vagy ismét gyümölcs. Vacsorára meg csak zöldség. Hétvégente azért lazítok ezeken és eszek némi édességet is,de nem viszem túlzásba. Húst nem eszem (más ügyből kifolyólag). Már lefogytam 2-3 évvel ezelőtt 25 kg-t de azóta nem tudtam rávenni magam erre a pár db plusszkiló eltűntetésére. De most nagyon szeretném. Most 53 kg vagyok és olyan 48 kg szeretnék lenni nyár végére. (Kérem aki piszkálni szeretne,hogy milyen hülye vagyok,hogy fogyni szeretnék az ne is írjon ide.) Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Tippeket is elfogadok. (163 cm vagyok)

17/L

2015. júl. 16. 19:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Reggeli után tízórai jön* bocsi :D
2015. júl. 16. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Heti egy kilót csak nagyobb túlsúlynál lehet leadni.
2015. júl. 16. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Az étkezésed valami szörnyű.
2015. júl. 17. 06:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ az elsőnek! :) Másodiknak meg,köszönöm a kritikát.
2015. júl. 17. 07:51
 5/9 anonim válasza:
Szia!Én úgy gondolom,hogy ezzel a mozgással nem leszel könnyebb,hanem vékonyabb és formásabb.Ami nem is baj,nem a kilók számítanak,hanem ,h izmos és fitt legyél.
2015. júl. 17. 07:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Szia! Értem köszönöm. Persze,nem a kilók az elsődlegesek,azt szeretném elérni,hogy megváltozzon az önarcképem és szeressem azt amit a tükörben látok. :)
2015. júl. 17. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Reggelire be kellene verni alapból vagy 3 főtt tojást valami zöldséggel kenyér nélkül legfőképp futás után hogy a szervezeted tápanyag forrásként nem az izmot bontsa...

Gondolom sportos akarsz lenni ne löttyedt, ezért is írtam hogy az étkezésed borzalmas.

És a tükört nézd ne a kg-at.

[link]

[link]

2015. júl. 17. 20:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot! Megfogadom. ;) és a képeket is köszönöm. Elég tanulságosak. :)
2015. júl. 19. 09:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Főleg fehérjét kellene bevinni mivel abból épül az izom nem gyümölcsöcsből ami tele van gyümölcscukorral és csak arra jó hogy vitamint nyer belőle a szervezet.
2015. júl. 19. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!