Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a zumbát ha...

Szerintetek a zumbát ha rendszeresen csinálom, akkor fittebb leszek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 17. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen fittebb leszel.
2013. júl. 17. 17:56
 2/4 anonim válasza:
Én már 1 éve Zumbázok, és minden héten járok. És igen. Fittebb leszel tőle. Nekem például jobb lett tőle az erőnlétem, koordinációm, állóképeséégem és fogytam is vele. Pedig nem vagyok egy vékony lány.163 cm 63kg-val. És a Zumba szerintem azért is jó "sport" mert élvezed is.
2013. júl. 17. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

A fitt elég relatív fogalom. Ha napi 8 óra ülőmunka és másik 8 óra tévézés mellől kelsz fel és kezded el csinálni, akkor igen, fittebb leszel, de nem leszel mittudom én, egy CrossFites fittségi szintjének még csak a közelében sem. Ha eddig aktívan sportoltál, akkor semmit nem fog változtatni. Ettől függetlenül, ha élvezed, csináld.

K

2013. júl. 17. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindeninek. Egyébként én néptáncolok, de lusta vagyok, meg merev...futni szeretnék járni, de régen jól ment a futás, és most sok időt kihagytam, nem megy jól...:(
2013. júl. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!