Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez az...

Szerintetek milyen ez az alak? Hány kg-nak tippeltek? (173cm)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy kis magyarázat...Gyerekkoromban eléggé kövér kislány voltam,nagyon de nagyon sokat csúfoltak,gúnyoltak.Rettenetesen megbántottak és komplekszusom van azóta is.Lefogytam persze,de a tökélettességre törekszem.7 hónapja anyuka lettem,a pici mellett már nincs sok szabad idöm,de azért még mindig beleadok apait anyait :) sport es diéta terén is.Nem fogyasztok semmit amiben cukor és liszt van,valamint a szénhidràtszegény étkezés jött be nagyon.Jó néha,nagy ritkán van egy hedonista napom.Ma egy kicsit elszomorodtam,+ 1 kg a mérlegen pedig annyira igyekszem.( màr 2 hete ingadozik a súlyom + - 400 grammal,erre most + 1kg) Na meg mikor itt meglàtok olyan kérdést,hogy az illetö ugyan olyan magas mint én 6-7 kg-al kevesebb és még kérdezi mennyit kellene hogy fogyjon,hàt olyankor elgondolkodom,hogy én még az áhitott -4 kg-al se lennék annyi...

Bocsi,tudom hosszú voltam

2015. aug. 1. 06:42
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Na,mostmár elárulom....

Senki sem találta ki,de nagyon nem!

Mai mérlegelés 63,4kg (szoval 62,4 voltam)

13,5 kilóval kevesebbnek tippeltetek!

50 kilósan màr a korhàzi àgyban kapnàm az infuziót!

Na ugye hogy nem vagyok az a hü de sovàny?

58kg szàmomra a megfelelö (tudom milyen vagyok ugy,nem a gebe löttyedt kategória) de most valahogy nem akar lejebb menni,inkabb felugrott :(

2015. aug. 1. 11:37
 22/30 Estienne válasza:
100%

Nah az eszem megáll :D

Tisztázzuk, önértékelési problémáid vannak és szeretnél megerősítést, vagy szeretnél kicsit izmosodni? (a megerősítést már megkaptad szerintem)

Mert ha tényleg edzeni akarsz, akkor dobd ki a mérleget. Nem árulok el túl nagy újdonságot, hogy az izom azonos térfogata súlyban nagyobb mint a zsíré. És ha izmosodni akarsz, kalóriaplusszba kell kerülnöd. Ez tömegnövelő étrenddel lehetséges, de a nevében is benne van. Növekedni fog a tömeged! Itt szokta a legtöbb csaj feladni, "húúú banyek, feljött rám 2kg" és kétségbeesve dobnak el mindent. Amúgy 1kg simán feljöhet ha csak 1literrel több vizet iszol. Nem mérvadó.

Tehát ha izmosodni akarsz, vastagabb comb, kerek fenék, feszes has, szép vállak, semmi integető izom stb., akkor teljes testes edzés otthon (szerelhető kézisúlyzót vehetnél, nem nagy befektetés - 2x10kg minimum) fehérjedús (testsúlykilogrammonként 2g fehérje, napi 120g nálad elég szerintem) táplálkozás kalóriaplusszal (nah ez az amit nehéz belőni, törekedni kell a havi 1kg súlytöbbletre). De most szólok, ha mindent jól csinálsz, fél év múlva lehet leszel majd 70kg, de ki nem szarja le? A tükör a lényeg, verjétek ki a fejetekből csajok a mérlegelést.

Tehát a kérdés adott. Mindenáron fogyni akarsz amíg tényleg nem leszel csak csont és zsír, vagy szeretnél egy szép sportos formát?

2015. aug. 1. 12:37
 23/30 A kérdező kommentje:
azert irtam h 58 kg a cel,mert annyival szep szalkas es kelloen izmos voltam,igaz akkor edzoterembe jartam es tobb idom volt magamra...Nagyon nehez elhinnem hogy 70kg-osan jo alakom lenne,bar szerintem annyi plusz izom mar kicsit sok lenne,de bizony szalkas,feszes es kelloen izmos szeretnek lenni...
2015. aug. 1. 12:42
 24/30 anonim ***** válasza:
Sosem gondoltam volna, h ilyen kövér vagy. :D
2015. aug. 1. 12:44
 25/30 anonim válasza:
Én 58-nak tippeltelek
2015. aug. 1. 12:46
 26/30 Estienne válasza:

Nagyvonalakban leírtam. Egy biztos, izmosodni és szálkásodni nem tudsz egyszerre (naturálon). Tehát az izmosodás hatására több mint valószínű, némi zsír is fog feljönni. Ez attól függ, mennyire tökéletes az étrended. Ezért szokták váltogatni a tömegnövelés és szálkásítás ciklusokat.

Amíg nem tudod elfelejteni a súlyod méregetését és figyelését, addig nem fog működni. De most komolyan? Mit számít? Egy nyomós indokot mondj, hogy miért fontos, ki hány kilogramm? Ruhaméretnél számít? Ismerkedésnél számít? Felvételinél? Esetleg állásinterjún? Ha nem boxolónak készülsz vagy súlycsoportos versenyzőnek, addig le van kakilva a tömeged. (most a tömegnél konkrétan az x kilogrammra utaltam, nem arra amire lehet következtetni belőle. De a tömegedhez azért hozzátartozik a csontozatod, az izommennyiség, a glikogénraktárak töltötsége, mennyire vagy "vizes" és hogy a bélrendszerben mennyi fekália van. :D)

Ez van... ha változtatni akarsz, nagy súlyos edzés tömegnövelő diétával legalább fél évig és majd látod mennyi zsír jött fel. Ha sok, lediétázod ha meg nem vészes, folytatod a tömegnövelést. Egy nő amúgy se lesz naturálon (szteroidok nélkül) nagyon izmos még ha bele is gebed.

2015. aug. 1. 13:08
 27/30 *Glissade* válasza:

A sport topicba szoktam válaszolni nem itt. Mivel 173cm magas vagy nem lehetsz 60kg alatt hiába tünsz vêkonynak.

Alakod: Elég jó, de NINCS izom! Formátlan vagy! El kellenek kezdened tömeged növelned!

Valóban van rajtad zsír is, de most nem azzal kéne foglalkoznod.

2015. aug. 1. 15:17
 28/30 anonim ***** válasza:
ölnék az alakodért és baromi jó segged van, nem értem, mit kéne csiszolni az alakodon:DDDDDD
2015. aug. 2. 07:21
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél családos, most randira hívnálak :$
2015. aug. 2. 21:32
 30/30 anonim ***** válasza:

najó, most már elszakad nálam is a cérna :D

KI NEM SZARJA LE, HÁNY KG VAGY, HA EGYSZER SZUPERÜL NÉZEL KI????

mindenkinek más a csontjainak, kötőszöveteinek sűrűsége, semmi értelme tehát kg alapján hasonlítgatni...

ki a francot érdekel egy tetves szám??

2015. aug. 3. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!