Szerintetek milyen az alakom? Most fogytam 10kg-t ez okozott striákat a bőrömö, van rá valami megoldás? Kép alapján hány cm /kgnak tippeltek és milyen táplálkozási tanácsokat tudtok?
75-80 kg körül saccollak. És sajnos semmit nem tudsz tenni a csíkok ellen. Egy idő után elhalványodnak, de eltűnni sosem fognak. És ha tovább szeretnél fogyni, akkor javaslom, hogy ne hirtelen fogyj le, hanem fokozatosan és mellette mozogj is és akkor nem lesznek ennyire durva csíkjaid.
És ezeket a csíkokat jó pénzért lézeres kezeléssel tudják halványítani, de nem olcsó mulatság. Természetesen sajnos, vagy krémekkel ezeket nem lehet eltüntetni.
Szerintem szép alakod van nem semmi 10 kilót leadni ügyi vagy:)
A striákra nem nagyon tudok gyógymódok de nekem is kijutott belőle bőven mivel abban a korban vagyok hogy hitelen növök, hízok.Hallottam olyat is hogy körkörösen kenegessük testápolóval meg ilyesmiket de a legtöbb helyen azt mondják hogy tanulj meg együtt élni vele.Egy idő után el fognak majd halványulni de nemtudom lehet hogy valaki tud valami jó eltüntetésit tippet adni:D
Szerintem 60-70 kg körül lehet magasságot nem nagyon tudok tippelni kép alapján.
striák a hízástól vannak, nem a fogyástól
sportolj és a feszes bőrön annyira nem fognak látszódni a striák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!