Szerintetek milyen az alakom? Hány kg-nak tippeltek?
2013. aug. 24. 00:10
2/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele. Egyrészt fiatal vagy, még nagyon sokat fog változni az alakod, másrészt sokkal szebbek az ilyen alakú lányok, mint a vékony pálcikák.
4/12 anonim válasza:
Szép alakod van, vékony vagy, de nem az az anorexiás vékony, hanem sportosan vékony.
kb, 53-55 kg lehetsz.
5/12 anonim válasza:
Miért számít a kg? Nem a tükör a mérvadó? Ha kiderülne hogy több kg vagy, mint amit tippelnek, akkor elkezdel koplalni és lefogysz izomból? Szerintem csinos vagy, nem fogyókúráznod kell, hanem sportolni és okosan étkezni.
6/12 anonim válasza:
Szerintem éppen megfelelő a korodhoz, sportosnak tűnsz. Még sokat fogsz nőiesedni.:)
Olyan 55 körül.
7/12 anonim válasza:
Teljesen jó, kg-t nem tudom, de nem is számít.
(Már csak azért sem tudom, mert én voltam 165 cm-hez 48 kiló, most vagyok hozzá 52, és SEMMI sem változott a centijeimen, annyi történt, hogy elkezdtem komolyan úszni...)
9/12 anonim válasza:
nagyon jó alakod van, kb. 55 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!