Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez az...

Szerintetek milyen ez az alak? Hány kg-nak tippeltek? (173cm)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Egy kis magyarázat...Gyerekkoromban eléggé kövér kislány voltam,nagyon de nagyon sokat csúfoltak,gúnyoltak.Rettenetesen megbántottak és komplekszusom van azóta is.Lefogytam persze,de a tökélettességre törekszem.7 hónapja anyuka lettem,a pici mellett már nincs sok szabad idöm,de azért még mindig beleadok apait anyait :) sport es diéta terén is.Nem fogyasztok semmit amiben cukor és liszt van,valamint a szénhidràtszegény étkezés jött be nagyon.Jó néha,nagy ritkán van egy hedonista napom.Ma egy kicsit elszomorodtam,+ 1 kg a mérlegen pedig annyira igyekszem.( màr 2 hete ingadozik a súlyom + - 400 grammal,erre most + 1kg) Na meg mikor itt meglàtok olyan kérdést,hogy az illetö ugyan olyan magas mint én 6-7 kg-al kevesebb és még kérdezi mennyit kellene hogy fogyjon,hàt olyankor elgondolkodom,hogy én még az áhitott -4 kg-al se lennék annyi...

Bocsi,tudom hosszú voltam

2015. aug. 1. 06:42
1 2 3
 11/30 Titusztitusz ***** válasza:
Kb. 50 kilónak gondollak személy szerint...És egy cseppet sem vagy kövér, sőt, inkább már túl soványnak is tünöl...(Ugye nem csak viccnek szántad ezt a "kövérségi komlexust", ami kiérezhető a kérdésedböl? Nekem valahogy úgy tűnik pedig a dolog igencsak...)
2015. aug. 1. 08:49
 12/30 A kérdező kommentje:

ok,koszi,àtteszem a kérdést!

viszont hidd el van meg rajtam zsirréteg,nem csak beképzelem!

2015. aug. 1. 08:49
 13/30 anonim válasza:

Kérdező: én írtam a 10-est, elhiszem, hogy van rajtad felesleg, ahogy az is látszik, hogy hiába jó a feneked most, ha nem fogsz rajta dolgozni valamit edzéssel, akkor ott is gondok lehetnek.

De ez akkor sem fogyókúrás történet már (és is csak mellékattintottam, azért kerültem ide, amúgy a sportba írogatok inkább :)), itt egy megfelelő edzésmódszer kellene a mellé, amit eddig elértél, és tökéletes lenne az alakod, a fogyókúrás topicban ez így bocs, de tényleg max néphergelésnek jó.

2015. aug. 1. 08:52
 14/30 A kérdező kommentje:

elozo 10.nek szolt

nem,nem viccelek,tenyleg!8 eves es 12 eves korom kozt nagyon is kover voltam.Azok a csufolodasok,kinevetes,piszkalas nagyon bennem maradt.Onbizalomhianyom lett de rendesen.

2015. aug. 1. 08:52
 15/30 A kérdező kommentje:
heti 3 izzaszto kardio edzest szoktam vegezni es sulyzos guggolast csinalok a fenekemre.Kondiba nincs idom jarni csak itthon edzeni.Kulfoldon elek es nincs ki vigyazzon a picurimra...
2015. aug. 1. 09:15
 16/30 anonim ***** válasza:

kérdező, nagyon jó alakod van, és aki szerint ez formátlan test...azt nem értem :D

iszonyat jó segged van, a hasad is szép tónusos, a legtöbb nőnek szülés előtt sincs ilyen hasa, nemhogy utána :D

az égvilágon semmit nem kell fogynod, ne is fogy, már így is vékony vagy, de még a karcsú, szép kategória :)

2015. aug. 1. 10:12
 17/30 anonim ***** válasza:
uppsz lemaradt mennyire tippellek, mondjuk 55 kgnak, de ezt teljes mértékben lényegtelen, csak is kizárólag az számít, amit a tükör mutat és hogy jól érezd magad :)
2015. aug. 1. 10:13
 18/30 anonim ***** válasza:
Nagyon jó alakod van. Én pedig most megyek és felkötöm magam, mert nem hiszem el, hogy ilyen alakkal akar fogyni valaki. Akkor én inkább emberek közé se mennyek? Pedig már épp kezdtem megbékélni magammal.
2015. aug. 1. 10:40
 19/30 A kérdező kommentje:

Utolsó,ne,nagyon kàr lenne érted!Ha meg Tudsz baràtkozni az alakoddal az nagyon jó,ezt vàrom màr en is!ha nem akkor tegyél érte!

Igen is meg tudod csinàlni,csak nagyon hatàrozd el magad.

2015. aug. 1. 11:18
 20/30 anonim ***** válasza:
Még most sem árultad el hány kg vagy kérdező...
2015. aug. 1. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!