Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hizokura, MIT tegyek?

Hizokura, MIT tegyek?

Figyelt kérdés

160cm 36kg vagyok,a pszihologus azt mondta,hogy ha nem hizok bevisznek a pszihiatriara

Ma mar tobbet ettem.

Megettem 6korpovit keksuet teavajjal,es egy pohartejjel,74gramm gyumolcsos zabpelyhet tejjel es 10dkg afonyaval,majd ettem 10dkg csirkemell hust sutve,ket evokanal savanyukaposztaval,es egy teaskanal natur joghurttal,kesobb olyan 5fele pedig 125gramm zsirszegeny turot eszek.

Ezektol vajon sokat fogok hizni?

Vagy egyáltalán mennyi ido meg hizok?

Es ha nem zsirt,hanem izmot akarok felszedni mit egyek?

2015. júl. 31. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Egyél normálisan !!! (többet egyél ) Ha izmosodni akarsz akkor sportolj a legjobb a futás ...!! De egyél mellete mert ha nm akkor csak fogyni fogsz !!!
2015. júl. 31. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:

ez kevés

legyen zsíros a túró

74g zabpehely? méred az adagokat?

édességet szereted?

2015. júl. 31. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Dietetikushoz menj el, mondd el neki a problémádat, és össze fog rakni neked egy étrendet, ha azt betartod, jó eséllyel meghízol annyira, hogy normális lesz a testtömeg-indexed.
2015. júl. 31. 16:46
 4/8 anonim válasza:

Süssél rántott húst sült krumplival,kenyérrel tunkold a pörköltszaftot,kóla kóla hátán,sör,gumicukor,csipsz. Adj az élvezetnek:D És utána be a tv elé.

Ez garantált hízás. Bár gondolom te izmosodni szeretnél:D

2015. júl. 31. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy mit eszel, hanem hogy MENNYIT. 160 cm magasan 36 kg, az közvetlenül életveszélyes, az ilyeneket hívták Auschwitzban muzulmánnak, azaz azoknak a raboknak, akik már készen vannak, akiknek már minden mindegy. Gondolom, anyni erőd van, mint egy döglött galambnak, olyan vállad, mint egy vizisiklónak, és harminc fokban is fázol.

Megjegyzem, hosszasan fenntartva ezt az állapotot a belszervek sorvadását és rokkantságot lehet elérni. A doki feltételezi, hogy anorexiás/ bulimiás vagy, és feltehetőleg nem véletlenül.

Mik az anorexia tünetei?

Például többek között az, ha valaki kapásból elő tudja adni, egy kockacukorra és fél kenyérmorzsára lebontva, hogy mit evett, mint pl. te. Vazzeg, nekm fingom sincs mit ettem ma vagy tegnap. Eszem ágában sincs megjegyezni. Igaz, 190 cm-emhez 112 kg vagyok. Tudod, ekkora egy EMBER.

Amit előadtál, hogy mit ettél, azon a koszton egy vakond is felfordul, nekem ez kb. félórai kajám.

Tudod mit egyél? Azt, amit fehér ember évezredek óta. Kenyeret!

Vagy tulajdonképpen majdnem mindegy, hogy mit, a lényeg az, hogy eleget. A tejet literben, az áfonyát meg a gyümölcsöt kilóban, a húst dettó kilóban mérjük.

Mivel akkora vagy, mint egy süldő törpeegér, valószínűsíthető, hogyha elkezdesz NORMÁLISAN táplálkoznai, akkor 70-100 nap alatt eléred az 55 kilót, amit minimum el kellene érned. Naponta 20-40 dekánál többet nehéz lenne hízni, nem is kell, de minimum napi 13000 KJ-t hosszabb távon meg kell enned. Amit el lehet érni napi 30 deka kenyér, fél kiló krumpli vagy tészta, fél kiló gyümölcs, egy liter tej és 20-30 deka hús vagy tojás (4-6 db) vagy sajt elfogyasztásával. A zsíroskenyér hagymával nagyon hatékony.

És egyébként a dokibácsi nem csak ijeszget azzal, hogy pszichátriai kényszergyógykezelés alá vetet, hanem ezt meg is teheti, és a végén , hidd el, meg is fogja tenni.

És most jöna bökkenő! Jobb ha tudod, hogy a bűnügyi nyilvántartásból kihúzhatják az embert, de a diliflepnisek listájáról nincs leiratkozás!!! Egész életedre elvágod magad, ha az lesz a kartonodon, hogy pszicháriai kényszerkezelés alatt állt. SENKIT nem fog érdekelni, hogy anorexia miatt, nem azért , mert skizofrén bolond. Innentől esélyed sincs normális állásra, boldog életre. Ha másért nem, ezért ne tedd tönkre magad, és tessék hozzáfogni enni.

De nem muszáj, ha megmaradsz ezen a testsúlyon, akkor is még akár 5-10 évig is elvegetálhatsz, mire elvisz a májsorvadás, a hiánybetegségek agy valami inkurrens fertőzés.

2015. júl. 31. 16:49
 6/8 anonim válasza:
5-ös szerintem dobj be egy Snickerst. Tudod éhesen kifordulsz magadból.
2015. júl. 31. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:

A kalóriákat is nézd és legyen mindig több a beviteled, mint ami a napi szükségleted (kaloriabazis.hu!!)

Az izomfelszedés az más, ott rengeteg fehérje kell és hogy mozogjál valamit

2015. júl. 31. 17:55
 8/8 anonim válasza:

Beírod a keresőbe hogy tömegnövelő étrend. Ki fog dobni testépítő étrendeket amiket személyre szabhatsz. Ha nem sportolsz a fehérjemennyiségből vissza is vehetsz kicsit. Állíts össze ezek alapján egy étrendet. Ha megvan a kalóriaplusz simán hízni fogsz pláne ilyen alacsony tömegről.

De amiket itt most leírtál az édeskevés.

2015. júl. 31. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!