Szerintetek eleget ettem ma? (hízókúra)
Figyelt kérdés
Reggeli: (6:30) forrócsoki, egy darab kicsi sütivel
Délelőtt a suliban egy szelet linzertorta
Délben egy sajtos szendvics, zsemle gombóc, vadassal, szósszal, egy banán.
Délután: egy kis szendvics, 5 db csokis keksz
Vacsira: rizs, pörkölttel (nagy adag)
Még előreláthatólag inni fogok kakaót, croissanttal
167 cm 48 kg
16/f
2014. dec. 19. 20:09
1/9 anonim válasza:
sok a cukor.. hízni hízni fogsz ilyen étkezéssel, de nem túl egészséges..
2/9 anonim válasza:
Rossz az összetétel, egészségesebben is lehet plusz kalóriákat bevinni. Sportolni mit szoktál?
3/9 anonim válasza:
Bár ennyit és ilyeneket ehetnék naponta o.o
4/9 A kérdező kommentje:
Mióta nem sportolok, fel szedtem néhány kilót, úgyhogy egy ideig még nem is fogok semmit elkezdeni.
2014. dec. 19. 20:51
5/9 A kérdező kommentje:
*felszedtem
2014. dec. 19. 20:51
6/9 anonim válasza:
Én is irigyellek. Bár ez nem túl egészséges étrend, egy kis saláta paradicsommal, mozarellával az 5 keksz helyett egészségesebb lett volna.
7/9 anonim válasza:
én is 167 cm vagyok és én 45 kiló, és sehogy sem tudok fel szedni többet... úgyhogy te még örülj :D
8/9 anonim válasza:
várj megnézem a kristálygömbömben, hogy mennyi a napi kalóriaigényed, és hogy hány kcal egy linzertorta. A gúnyolódást félretéve, ráálsz egy hét múlva a mérlegre és kiderül. Napi ingadozások miatt nehéz napi méreckedésekkel követni a fogyást, főleg ha ennyi szénhidrátot versz be, ami egy csomó vizet visszatarthat.
9/9 anonim válasza:
48 kilósan napi 150g szénhidrát és 100 g fehérje bevitele mellett és edzés mellett fogsz hízni csak ! Na persze tudsz edzés nélkül is hízni, csak akkor zsírba fog menni minden :O
én a cukor minden formában való bevitelét elhagynám !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!