Feljövök ide a gyakorikerdesek.hu-ra és nincsen olyan, hogy hízókúra?
Miért? Kapásból, főtéma a fogyókúra amiben 8 téma van és egy egyéb. Legalább melléktéma lenne vagy valami. Miért nem foglalkozik a világ rendesen a sovány emberekkel? Az oké, hogy beírom a gugliba, hogy "hízókúra" és kidob néhány találatot. De az, hogy van 5-6 hízókúra szemben a millió fogyókúrával,MIÉRT???
Az internet, tv, újság tele van fogyókúrával. A tv-ben (ws teleshop) ilyen tabletta, olyan tabletta de hogy a hízni vágyókra nem gondol a tv...
Akkor netezek. Felugró ablak jön: "10 kilót adtam le 2 hét alatt". Mindenhol ezt látom, ha netezek. És akkor feljövök ide és mégcsak melléktéma sem a hízás. A soványságom megkeseríti az életem és a hócipőm tele van azzal, hogy mindenhol csak fogyókúra.
Most nem arra vagyok kíváncsi, hogyan tudnék hízni, hanem arra, hogy miért nem jön elő akár még csak néha felugró ablak a hízásról, miért nem adnak még akár csak ritkán valami izét a tv-ben a hízásról, stb.
Üdv: 18/F 180cm/52-54 kg. Azt is ebéd után mérve ruhában.
tévedsz!
van ilyen itt.
a testépítés kategória 90%ban ezzel a témával foglalkozik.
csak nem hízókúra a neve,hanem tömegnövelés.
ha kérdésed van oda tedd fel.
Szia!
A legtöbb ember vékony, ez a természetes ,meg az általános elfogadott .Na meg a mai világban hízni azt szinte mindenki tud ,ezen nincs mit csodálkozni amilyen kajákat lehet kapni a boltban...
Szóval sokan ebben szenvednek és hajlandóak pénzt is kiadni érte ezért csak ez jön elő ellenben akik hízni akarnak az nagyon kevés a kövérekhez képest.
Amúgy vannak szerek vitaminok amitől tényleg lehet hízni,egy ismerősöm is gyúrósboltba ment,ott adtak neki valamit amitől folyamatosan éhes volt és azzal tudott is magára szedni de ez sem a legjobb megoldás szerintem.
Azért, mert a háj gáz. Tényleg inkább lennél egy kövér, mint sovány? A testépítés kategóriában tényleg ezzel foglalkoznak. Izmot növelj inkább, ne zsírt. Azzal nőni fog a súlyod. Ektomorf tömegnövelő étrendet keress. Alapok 2-3 g/tskg fehérje, 6-8 g/tskg szénhidrát, 1-2 g/tskg zsír. Olvasd el a sárga kapszulát. [link]
Ha rendesen követed az edzéstervet és az étrendet és eleget alszol, akkor nőni fog a súlyod.
Van téma rá...
egészség (táplálkozás)
sport, mozgás (testépítés)
Előbbi ha pl. táplálkozási betegség okozza a soványságot (vagy gyaníthatóan rossz táplálkozás), utóbbi ha simán izmosodni szeretnél (nyilván nem hájas akarsz lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!