Hízókúra. Elegem van, mit csináljak?
Meglehet érdeklődni hány kg/cm vagy? :)
Egyébként ha nagyon nem megy és te így jól érzed magad, akkor ne erőltesd. De amúgy se. Csak egyél többet, ne úgy csináld, hogy tegnap alig ettél, ma meg sokat, hanem fokozatosan többet. A hízásban sem jó, ha gyors a folyamat.
Kitartás, megtudod csinálni ;)!
Nézd át a különböző étel-féleségeket, amelyiknek nagyobb a ch-tartalma, azok hízlalnak jobban. Segít a döntésben, mikor mit egyél, akkor talán nem feltétlenül kell degeszre zabálnod magad, a kevesebb is ad esetleg annyi ch-t, ami elegendő a napi "tisztességes" ch-bevitelhez.
Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
Most néztem, 47et ír, és ehhez 164 cm vagyok, amikor mútlkor mértem egy másik mérlegen, amin eredetileg is mértem magam az 44et írt... Remélem a mérleg volt rossz.
Amúgy a hús hússal... szivesen vinnék egy kis steaket délelöttre, délután egy kis kacsacomb, este meg egy jó serpenyős pisztráng... hmm.. Csak sajnos ezt én se tudom megengedni magamnak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!