Miért nem sikerül? Stagnál a súlyom.
Egy átlagos napom így néz ki:
reggelire a munkahelyen eszek barna magvas zsemlét, általában kettőt sovány mozzarellával és vmilyen zöldséggel, ebédre salit eszek, zsírszegény öntettel. eztán már nem eszek otthon! mégis, ha egy falattal többet eszek, akkor már hízok is!
164centi magas vagyok, 64 kg jelenleg. szeretnék még 14kg-tól megszabadulni....
ennél kevesebbet kellene egyek?
volt egy hétvége, ahol többet ettem ennél, és amit 2 hét alatt leadtam, 2 átkozott kilót, egy nyomorult hétvége alatt visszahíztam. iszok zsírégető teát, borsmenta teát és naponta 3 liter vizet. kávézni szoktam, de csak 1 kiskanálnyi cukorral iszom, reggelente öntök hozzá fél bögre laktózmentes tejet(laktózintoleranciám van). vegetáriánus vagyok. nagyon ritkán nasizok már, ha teszem is, megállok a fagyinál(meleg időben amúgy sem kívánok semmi nasit) és max 2 gombócot eszek belőle. cukros üdítőket nem iszom.
mégis miért stagnál akkor a súlyom? centikben a ruháimon érzek valamennyi fogyás-félét, a hasam is laposabb már, de majdnem egy hónap alatt én ezt kevéslem, és számokat akarok! csökkenő számokat!!!
mit csinálok rosszul??? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!