Miért nem sikerül már fogynom?
Körülbelül 1,5-2 hónapja életmódot váltottam és egészségesen eszek, sokkal kevesebbet mint előtte, csak vizet iszok és rendszeresen mozgok (spinning,torna,futás)
Eleinte ezzel szépen le is fogytam 70 kilóról 65-re, viszont ennél nem nagyon akar lejjebb menni. Sokan mondják, hogy már így is elég vékony vagyok meg eléggé kilátszanak a csontjaim és hogy már nincs miből de én még szeretnék egy 5 kilót fogyni.
Mit csinálhatok rosszul? Tudnátok tippeket adni?
17L/172cm
bőven jóvagy 65kilósan is ^^ ennél vékonyabb ne akarj lenni.
én 164centivel vagyok 80kiló és a párom aztmondja hogy ennyi kell 22/F
A testtömeg indexed a normál kategóriába esik. 60 kiló viszont már a sovány kategória, ami már nem csak esztétikailag nem kellemes, hanem egészségügyi problémákat is előidézhet.
Tartsd a mostani súlyod! :)
Ne fogyj tovább!
A fiúk nem szeretik, ha egy lány csont-sovány, és "nincs rajta mit fogni"!!!!
A szervezeted beállt a magasságodnak megfelelő testsúlyra.
Hurrá!
Ne a fogyáss lebegjen a szemed előtt, válts gondolkodásmódot!
Továbbra is étkezz egészségesn és sportolj minél többet, de ne a fogyás miatt, hanem hogy fitt és egészséges legyél.
Erre koncentrálj!
Aztán idővel meghozza a változást is magával, talán súlyban nem fogsz nagyon fogyni, viszont csinosodni igen, formásabb leszel.
Nincs kalóriadeficited.
De ha kilátszanak a csontjaid, miért akarsz még 5 kilót fogyni?
17 évesen 55-57 kg voltam a 173 cm-hez és nem voltam betegesen vékony. 25 éves koromig felkúszott pár kg, de még 62-63 kilósan is bőven jó alakom volt, nulla zsírral.
Szerintem neked az az 5 kg csak nagyon durva diétával menne le, mivel konkrétan ez már csak szálkásítás lenne. Nulla szénhidrát és zsír, rengeteg fehérje. Persze tök jó, de azt nem lehet egy életen át tartani, vagyis amint eszel újra szénhidrátot és zsírt, vissza fognak jönni a kilók.
Ér neked annyit az egész, ha már így is jól nézel ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!