Hogyan inspiráljam magamat?
Figyelt kérdés
Mindig elkezdem a diétám(4-5 kg-t kéne leadnom)de aztán befejezem...:(2010. márc. 6. 16:54
1/6 anonim 

válasza:

Fényképeztesd le magadat lefogyott állapotban és akkor is, amikor visszajött az a 4-5 kg. plusz. Hasonlítsd össze a képeket és gondolkozz el: melyik volt előnyösebb. Emlékeztesd magad, mennyivel könnyebben szedted a lépcsőfokokat a minuszos időszakodban és mennyivel több volt az önbizalmad. Az eredmény magáért fog beszélni.
2/6 anonim válasza:
hát figyelj, én ugy hallottam h mindne elöször az agyban kell elkezdödjön, szoval ha te nem határozod el magad, hogy te igenis fogyni akarsz, és csak ugy "kényszerböl" csinálod, mert gondolod h kéne, az ugy nem lesz tul hatásos, légy kitarto, és határozd el magad!! SOk sikert!
3/6 anonim 

válasza:

Sehogy, ha MAGADÉRT nem tudod ezt végigcsinálni, akkor hagyjad. Fejben dől el minden, ez így van.
kezdet voltam.
4/6 anonim 

válasza:

Hat nem tudom... Nekem magamert sose megy... Nem tudom miert. Pedig nagyon akarom. De ha egy kiszemelt sracrol van szo, akkor sokkal jobban megy az edzes, vagy akarmi. Szoval nalam a Srac segit. :D
5/6 anonim 

válasza:

Paff, engem régen az ösztönzött, hogy csúfoltak meg ba**tattak.
kezdet voltam.
6/6 anonim 

válasza:

Én úgy, hogy kinéztem magamnak pár klassz ruhát, ami most úgysem lenne jó rám, de nagyon szeretném hordani. Le a póló+farmerrel, éljen a szoknya és az ujjatlan póló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!