Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van? Normális hogy így...

Mitől van? Normális hogy így látom magamat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal kezdem, hogy eddig se voltam túlsúlyos (testtömeg index szerint), de volt rajtam fölösleg. Emiatt baromi önbizalom hiányos voltam, imádtam úszni, de nem mertem fürdőruhát felvenni, ezért inkább a partról néztem a többieket. Ez már olyan szintre fajult, hogy nem akartam megnézni a rólam készült képeket mert nem bírtam a saját látványomat, nagyon csúnyának éreztem magam.

Nemrég elkezdem fogyókúrázni, 11kg le is ment rólam, nagy munka, edzések árán. Nagyon jó érzés, hogy olyan ruhák is fel jönnek rám amik azelőtt nem igen.. Sokan mondták hogy sokat fogytam, de most már álljak le, mert nagyon sovány vagyok már. (Test tömeg index szerint a normális súlyban vagyok, de az alsó határán keményen). De még mindig kövérnek érzem magam, (elég magas, erős csontú, erős izomzatú vagyok, amiből nem fogytam.) Mit tudnék csinálni hogy megváltozzon az önképem?

2011. jún. 5. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs más megoldás, mint hogy hiszel azoknak, akik szeretnek és akikben megbízol. Gyűjtsd a pozitív visszajelzéseket, ne csak fogadd a bókokat, hanem hidd is el őket. Húzd ki magad, és mosolyogj a világra, vedd észre az elismerő pillantásokat:) Hagyj időt magadnak, hogy 'hozzászokj' az új testedhez, legalább annyira komoly munka, hogy a lelked is "hozzáfogyjon" a testedhez, mint a kemény edzések.
2011. jún. 5. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne azoknak higgy akik szeretnek, hanem akik értenek hozzá. Pozitív visszajelzéseket meg inkább sz@rd le, mert a végén még bemeséled magadnak, hogy jó ez és lehet mégsem. Magad miatt csinálod nem másért. Erős csontozat meg baromság, nem számít semmit szinte, erre ne hivatkozz. Lehet még mindig van rajtad felesleg vagy testképzavarod van. De utóbbit nem hiszem. Ami neked valószínűbbnek tűnik aszerint cselekedj.
2011. jún. 10. 06:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahhha, kedves Greg, normális testtömeg index alsó határán tuti, hogy kövér. Tudsz olvasni? Ez már bőven az a szint, mikor más reálisabban látja az illetőt, mint saját maga.
2011. jún. 10. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad magad, süt a sorokból, hogy Te is tudod hogy rossz az önértékelésed. Innentől kezdve pedig csak megerősítést vársz kívülről. Ugyanonnan ami felé félsz megmutatni magad pl. fürdőruhában. Inkább fogadd el magadat és ne foglalkozz ennyire azzal, hogy mások mit gondolnak rólad.
2011. jún. 10. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!