Mitől van? Normális hogy így látom magamat?
Sziasztok!
Azzal kezdem, hogy eddig se voltam túlsúlyos (testtömeg index szerint), de volt rajtam fölösleg. Emiatt baromi önbizalom hiányos voltam, imádtam úszni, de nem mertem fürdőruhát felvenni, ezért inkább a partról néztem a többieket. Ez már olyan szintre fajult, hogy nem akartam megnézni a rólam készült képeket mert nem bírtam a saját látványomat, nagyon csúnyának éreztem magam.
Nemrég elkezdem fogyókúrázni, 11kg le is ment rólam, nagy munka, edzések árán. Nagyon jó érzés, hogy olyan ruhák is fel jönnek rám amik azelőtt nem igen.. Sokan mondták hogy sokat fogytam, de most már álljak le, mert nagyon sovány vagyok már. (Test tömeg index szerint a normális súlyban vagyok, de az alsó határán keményen). De még mindig kövérnek érzem magam, (elég magas, erős csontú, erős izomzatú vagyok, amiből nem fogytam.) Mit tudnék csinálni hogy megváltozzon az önképem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!