Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi három almával mennyit...

Napi három almával mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Mellette szednék multi vitamint. Sportolni nincsen időm mivel nagyon elfoglalt vagyok. Minden nap reggel hattól este hatig dolgozom. Csak a vasárnapom szabad, azt pedig a családommal töltöm. Szeretnék gyorsan megszabadulni a sulyfeleslegemtol.Mennyi idő alatt valósulhatna meg? Utána kalóriát szeretnék számolni és semmiképpen nem térek vissza a régi étrendemhez,amivel jól meghiztam. Egyébként 23 éves vagyok és nő. 167 cm/ 68-69 kg vagyok. 50 kg lenne a célom. Szóval van miből fogynom.

2015. júl. 26. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy összeesésnyit.
2015. júl. 26. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:

A multivitamintól még simán fehérjehiányod lesz... Többek között. Most a durva koplalás hátrányait nem ecsetelgetem.

Közel 20 kiló fogyást nem agyatlan, kevés cukorral koplaló módszerekkel kell megközelíteni. Hónapokig nem akarsz enni? Mert koplalva se fog menni pár hét alatt, azt remélem, tudod. S legalább tudsz feküdni egész nap vagy úgy képzeled, a tested majd remekül működik közben? Bár az önszuggesztió csodákra képes, egyesek csontvázként is simán elmászkálnak, de erre azért nem akárki képes.

2015. júl. 26. 18:36
 3/3 anonim válasza:
ha koplalsz, azzal csak ártasz magadnak, kilókat pedig NEM fogsz tudni leadni... fontos a napi 3 étkezés, minden nasizást elkell hagynos, a fehérlisztet, cukros dolgokat, zsiros kajákat elfelejtheted. hetente 2,3x pedig 40 perc gyors séta segithet :)
2015. júl. 26. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!