Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan formálhatom az alakomat...

Hogyan formálhatom az alakomat/ fogyhatok le hat hét alatt?

Figyelt kérdés
Igen, még egy ilyen témájú kérdés egy kislánytól, aki teljesen kétségbe van esve. Azt terveztem, hogy július 22-étől egészen szeptember első szerdájáig diétázni fogok, de nem egészen tudom, hogyan... Nagyon sürgős, hogy ezalatt a hat hét alatt lefogyjak 50 valamennyire. Beteg vagyok? Pszichológushoz küldenétek? Mit tudtok ti elvégre? Egy gyereknek nem lehetnek bajai? TÉNYLEG? Nem zaklathatnak lelkileg az iskolában már ÖT ÉVE!? Úgy érzem, hogy tovább nem vagyok képes elviselni ezt. Nem annak kellene orvoshoz mennie, aki abban nyeri örömét, hogy mást a sárba tapos? ^^ Vagy nem értetek egyet? Mindegy. A lényeg nem ez. Minden áron le kell fogynom ezen a nyáron. Kérlek, segítsetek, hogy mit tegyek.. nem muszály extrémnek lennie. Ha minden héten lefogyok 1,5 kg-t, már az is jó... már akkor is -9kg. Bármit megteszek. Mozgok és kevesebbet eszek -június óta elkezdtem kevesebbet enni sokkkal, de ez nem elég. Biztosan van valaki, aki tapasztalt a gyorsabb tempójú, mégis viszonylag egészséges fogyásban. Senki ne játssza itt az atyaúristent, mert -talán ez újdonság- NEM AZ. Sajnálom, ha megbántottam volna bárkinek a gyenge szívecskéjét, de nem tudhat senki semmit erről a fojtó érzéstől, ahogy az emberek néznek egy túlsúlyos emberre. Főleg, hogy ilyen fiatal vagyok. Egyeseknek tökéletes alakjuk van és bármennyit esznek, nem látszik meg. Ők irritálnak legjobban, amikor beszólnak, hogy 'A te hibád. Te zabáltad tele magadat. Erre nem gondoltál? Ne zabálj.' Én csak... én csak szép akarok lenni, mint a többi tinédzser. Ez túl nagy kérés tőlem?... Kérlek, írjatok edzés- és étkezéstervet, amit ebben a hat hétben követhetek. Egy kétségbeesett senki: 13/L 166 cm & 67 kg
2015. júl. 21. 22:53
1 2
 1/11 anonim válasza:
norbi update, meg egy csomó fitness-es izé van a neten, amivel valoban jol lehet fogyni, illetve formalni. sok sikert.
2015. júl. 21. 23:10
 2/11 anonim válasza:
Kezdj el járni lovagolni, plussz segíthetsz is a lovak körüli munkában.
2015. júl. 22. 00:05
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

" Nem zaklathatnak lelkileg az iskolában már ÖT ÉVE!"

Szóval lett volna 5 éved, de te b***sztál rá, aztán most mindjárt itt a nyár vége és mostazonnallekellfogyni10kilót. Elmondom, nem fog menni. Én először 18-22 éves korom között fogytan 86-ról 65-re, majd egy évvel később, most január közepétől idáig 75-ről 54-re. Nem 6 hét alatt, és nem siránkozással, hanem hosszú, kőkemény, kitartó munkával. Hús, zöldség, tojás, kizárólag víz és napi 1.5 óra cardio, heti 3 súlyzós edzés mellé, nasinak bicikli, pingpong, miegymás. Hajrá!

2015. júl. 22. 00:09
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem fogsz lefogyni szeptemberig 9 kilót, még nyolcat sem, hogy 60 alatt legyél. Havi 1 kg-nál többet úgysem igazán tudsz, max izomból, de látványra nem fogsz változni, senki nem fogja megmondani, hogy igen, xy már csak 59 kiló, csomót fogyott. Hamarabb kellett volna eszedbe jusson, mondjuk egy hónapja.
2015. júl. 22. 00:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de tele már a hócipőm azokkal, akik rettenetesen kétségbe vannak esve, és iszonyúan szenvednek, a diétát viszont pár hét alatt akarják letudni a Nagy Esemény előtti utolsó pillanatban.

Amúgy nyár van, más dolgod úgy sincs, mérsékelt kalóriabevitel - mondjuk 1400 kcal - mellett gyalogolj mindennap annyit, amennyit csak bírsz. Legalább 5 órát - legalább 20 kilométert - mondjuk, de inkább többet. Garantáltan le fogsz fogyni heti 1 kilót tőle, talán többet is.

2015. júl. 22. 01:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 4 hónap alatt fogytam 20 kilót (92ről 72re).

Most legutóbb 3 kilót fogytam két hét alatt. Semmi norbi, semmi sanyargás, edzés és egészséges táplálkozás. Ennyi, aki nem látja be hgoy így lehet az vagy hülye vagy lusta.

2015. júl. 22. 01:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Hozzáttéve, nem vagy beteg, csak ki vagy idegileg, nem baj, ismerős, nekem is szar iskolai éveim voltak, évzárómra és a ballagásomra se mentem el a végén. Heti 1 kilót simán fogyhatsz, sportolj és ne egyél cukros cuccokat. Biciklizz, fuss, tornázz, felülés, fekvőtámasz guggolás, vagy valami. találj ki magadnak egy olyan edzéstervet amit meg tudsz csinálni és nem szakadsz bele. Muszájból ne csináld, csak akaratból. Sok sikert! :)
2015. júl. 22. 01:19
 8/11 anonim ***** válasza:

1. Komoly fogyókúra a te korodban akár meddőséggel járhat, remélem, ezzel tisztában vagy!

2. Ha koplalsz, csak tönkrevágod a szervezeted, plusz utána még többet szedsz vissza.

3. Egészséges ételek, és sok mozgás! Így csak 2-3 kiló megy majd le rólad addig, de anélkül, hogy hazavágnád az egészséged, de legalább megindul. Még úgy is nőni fogsz.

4. Nem azért cseszegetnek, mert kövér vagy, hanem mert magadra veszed, cseszegethető vagy. Ha lefogysz, fognak találni más támadási felületet!

Ne vedd fel, ne foglalkozz velük.

Ha megjegyzik, kövér vagy, mondd meg nekik, hogy igen, tudsz róla. És kérdezd meg, hogy őket ez miért zavarja?

2015. júl. 22. 06:40
 9/11 anonim válasza:

Szia,

hát kb én is így néztem ki mint te csak 2cm-el voltam magasabb.

Itt nem is az a baj,h hány kiló vagy hanem hogy az zsír rajtad.

Én úgy gondolom,h ha nekiállsz mozogni(bármit)akkor jobban fogsz kinézni.Vékonyabb leszel ha izmos leszel,de kilóba nem biztos.

2015. júl. 22. 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért támadsz le mindenkit látatlanban, ha a segítségük kellene?
2015. júl. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!