Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Pár hónap alatt lefogytam 5kilót és lefogytam az egész mellem, de azon kívül viszonylag jó alakom volt. Aztán szépen vissza is híztam azt amit lefogytam(tobbet is) és nagyon rosszul érzem magam a bőrömbe, nem megyek se strandra se semmi ilyesmi helyre. Most mellem az van(nem a legnagyobb de jobb mint volt) de minden mast utalok.magamon. A barátom azt mondta ne fogyjak le de én így nem bírok boldog lenni. Lehet hogy fura kérdés de légyszíves segítsetek hogy ezt hogy oldjam meg....:(
2015. júl. 26. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szóval csináltál egy kúrát aztán feladtad? Vagy mi történt?
2015. júl. 26. 19:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy depressziós vagyok, meg étkezési zavaros, és amikor abbahagytam az edzést (nem volt rà pénzem) akkor mindig mikor unatkoztam ettem, aztan kihanytam ... de ez ugye nem ert semmit... egy honap alatt hiztam 7kilot :( nagyon, nagyon rossz de a baratom elott meg olyan rosszul ereztem magam mikor megfogta a mellem es konkretan alig volt, de igy meg még rosszabb. Viszont ha tole kérdezném meg tuti csak annyit mondana h jo vagyok igy....
2015. júl. 26. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom koplalással fogytál le.
2015. júl. 27. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!