Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meghíztam, segítség! Mit tegyek?

Meghíztam, segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hihetetlenül elszaladt velem a ló a kilók terén :(

Sosem voltam sovány, de most... 160cm vagyok, 64 kg voltam 4 éve... Akkori fogyókúráim mind kudarcba fulladtak, s egyre csak szaladtak fel a kilók, most 74vagyok sajnos. Valahogy nem vettem észre a folyamatot, nem zabálok sosem. Falun élek, mindig van munka a ház körül. Ezen kívül nem sportolok semmit sem sajnos. Hatalmas, csúnyák a lábaim, a hasam is úszógumis, megereszkedett a karom, a mellem, és az arcomon is látszik. Eddig nyugtattam magam, s viszonylag elfogadtam magam. Viszont mpst sírógörcsöt kaptam a tükör előtt. Iszonyatos, ahogy kinézek. Voltam esküvőre két hete, elkészültek a képek és szembesültem a dolgokkal... Min változtassak? Ha eddig sem zabáltam, de mégis hízok...

20/l

2015. júl. 26. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátlót szedsz? Érdemes lenne mondjuk 5 napi étkezésedet felírni egy lapra, mibôl mennyit és mikor ettél. Utána pedig írd le ide nekünk is, hadd lássuk. Utána már tudunk tanácsot adni.
2015. júl. 26. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem zabáltál, akkor nem a mennyiségen, hanem a minőségen kell változtatni. Kerüld a lisztes, cukros dolgokat. Figyeld meg mit eszel, iszol. Néha bele sem gondol az ember, pl, hogy a gyümölcslevekben mennyi cukor van. Cseréld az üdítőket vízre. Sokan mondják, hogy nem is ettem sokat, csak egy szelet húst köret nélkül. Aha, csak azt az egy szelet húst 4 liter olajban sütötte ki és belemártogatta ketchupba. Figyelj ezekre a dolgokra, ne csalj és akkor szép lassan lemennek a kilók.
2015. júl. 26. 17:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem szedek gyogyszert, soha rám sem néznek a férfiak :( de meg is van az okuk...

Oké, akkor holnaptol felírom, és majd meg is mutatom.

2015. júl. 26. 17:27
 4/7 anonim válasza:
Szia hasonló volt a helyzet, hízás mellett nem tapasztalod, hogy evés után még éhesebb vagy? Kevés idő elteltével, mert lehet rejtett cukorbetegség is a háttérben...
2015. júl. 28. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:
De igen, gyakran tapasztalom, viszont erre nem is gondoltam :( elmegyek orvoshoz.
2015. júl. 29. 22:32
 6/7 anonim válasza:
Vagy pedig menj el endokrinológushoz, nézesd meg a pajzsmirigyedet, hátha azzal van a gond... én is hirtelen híztam meg és kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van. De nyugi, ha ez kezelve van, simán le lehet fogyni :) Érdemes megnézetni.
2015. aug. 12. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
A cukrom 4.2, azt mondták rendben van. A pajzsmirigyem pedig a normális felső határát súrolja. Ezt nem értettem pontosan, de azt irt fel a doki valami gyogyszert. Azóta sajnos még egy kg felment :( pedig kenyeret abszolult nem ettem ez idő alatt, és semmi más édességet, a reggeli tejeskávémon kívül, 2 cukorral. Lehet ezt sem kellene?
2015. aug. 29. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!