Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok volt mára? 14/L 170 cm...

Ez sok volt mára? 14/L 170 cm 55 kg

Figyelt kérdés

Reggeli:Abonett nagyon kicsi szalámival és paprikával

Ebéd:Rozskenyér picike szalámival

Többet már nem szeretnék enni maximum gyümölcsöt.Le szeretnék adni legalább 5 kg-ot.Így sikerülhet?

2010. márc. 6. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mozogni kell. Ez így csak önsanyargatás.

Elmész futni, biciklizni, akármi mást... amihez kedved van. Utána meg eszel annyit, amennyire szükséged van.

2010. márc. 6. 13:08
 2/12 anonim válasza:
Hova szeretnél 5 kg-ot fogyni? Szerintem pont jók a méreteid. Nem tudom, h mostnában miért szeretne mindenki fogyózni!
2010. márc. 6. 13:11
 3/12 anonim ***** válasza:

Úristen, egy újabb anorexiás pi*a!!

Nem foglak sajnálni, ha már a koporsóban fekszel te gebe.

Csak ne csodálkozz, ha senkinek sem kellesz max. ezeknek a csenevész majomkisfiúknak, az igazi férfi a valódi NŐT szereti, bár ezt 14 évesen még úgysem értheted...

2010. márc. 6. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Két szelet kenyéren akarsz élni minden nap? Igen, le fogsz fogyni, de nagyon drága árat fogsz fizetni érte. Elmeséljem neked az én történetemet, vagy magadtól is helyrekattan a kis fejed? Öt kiló nem éri meg azt a rombolást, amire készülsz a testedben!

Egyél délelőtt bátran, délután fogd vissza az evést, és mozogj! Gyorsan, tartósan és egészségesen fogsz így fogyni!

2010. márc. 6. 13:16
 5/12 anonim ***** válasza:
ráadásul ez az étrend nem diéta hanem egy szar. zsír, szénhidrát...
2010. márc. 6. 13:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóak idióták...

Én 168-169 cm vagyok, és hozzá 52 kg. VAN rajtam háj, mert sajnos ez az 52 kg nem sok izmot, sokkal inkább zsírt tartalmaz... :S Fogyózom, de lényeges, hogy ugyanekkor mozgok is melléje! 47-48 kg-ra akarok lemenni. Ha te is így vagy vele, mint én (tehát ha rajtad ez az 55 kg főképp hájból van, nem izomból)és fogyni akarsz, akkor ideje változtatni!

1. Az étrended: ez így egy kalap sz*r. Le fog lassulni az anyagcseréd. Naponta 5-6szor eszem, de keveset! Szalámit hagyd el, az zsíros. Inkább egyél zöldséget & gyümit abonetthez, de ha ragaszkodsz a húshoz, legyen csirkemellsonka! A rozskenyér jó, de ne ebédre, hanem reggelire. Ebédre fehérje + zöldség kell, mint pl. párolt csirkemell, salátával (öntet nélkül, és persze nem kukoricás-majonézes-tojásos sali, hanem zöldségből készült) Estére nem jó a gyümölcs, inkább legyen zöldség, és fehérjét is egyél. (pl. főtt tojásnak a fehérjéje csak, sárgáját ne edd meg, vagy párolt csirkemell, stb) Legyen uzsonna & tízórai is, ez legyen gyümölcs (pl. 1 almában csak(!) 30 kcal van!)

2. Sport! Hetente 3-szor eljárok kocogni + 3 db tesióra ( 3*45 perc) bár ez nem sokat ér. :D

Ezzel kb. 2 hét alatt 1,5 kilót le tudok adni. És egészségesen eszem, szal hajrá ;)

2010. márc. 6. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Hova fogysz?! Barátnőm 168 cm, 50 kg és zörögnek a csontjai, utál tükörbe nézni! Tényleg nagyon vékony, kb. mint Victoria Beckham. A te súlyod tökéletes, pláne a te korodban, hisz ennyi idősne mindenkin van egy kis felesleg, kell is hogy legyen, ez a kamaszkor velejárója!
2010. márc. 7. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves 14.40!

Ha ez az 55 kg nem izomból van rajta, főképp zsírból, akkor igenis, lenne mit fogynia... mert én 168 cm vagyok az 52 kghoz, de VAN rajtam zsír, háj! Sportolok is, hogy izmosodjak (hisz az izom nehezebb mint a háj).

Az egy másik dolog, hogy neked xy ismerősöd vékony alkatú, és természetesen skinny...

2010. márc. 7. 21:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló akkor milyen fogyókúrát használjak?
2010. márc. 7. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem izom az az 50 kg amennyit nyom, ugyanis a lány egyáltalán nem sportol, kitűnő tanuló, elég messze van a suli, szóval sportra már nincs ideje. Az viszont nem létezik, hogy 168 cm-s, 52 kg-s lányon háj legyen. Unokatesóm a 158 cm-hez 52 kg (életében nem sportolt!!!) és úgy néz ki, hogy simán elmehetne fehérnemű- vagy fürdőruhamodellnek. Sőt, még egy 2-3 kg is simán elférne rajta. Úgyhogy akkor te vagy nem 168 cm vagy, vagy nem 52 kg, vagy egész egyszerűen testképzavarod van, mert biológiai képtelenség, hogy ilyen paraméterekkel háj legyen rajtad!!! Az elképzelhető, hogy a bőröd nem eléggé feszes (ugyanis ez adottság kérdése, anyám 2 gyereket szült, 20 kg-kat szedett fel velük, sosem sportolt, mégis egy darab terhességi csík sincs rajta és a bőre a mai napig olyan feszes, hogy tinédzserek is megirigyelhetnék, pedig nem használt soha csodakencéket), de ezen fogyókúrával nem, csupán edzéssel segíthetsz. Egy biztos: se neked, se a kérdezőnek nem kell fogynia, sőt inkább felszedhetnétek pár kg-t, simán beleférne!
2010. márc. 8. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!