Nektek mi vált be a fogyásban? Hogy fogytatok le? Illetve én hogyan tegyem ezt meg 70kilóval,168cm magasággal,14életévvel? ( több lent)
Szia. Hasonlo adatokkal jelentkezem testsuly/magassagot illetoen.Eddig 7 kg mnusz mutat a merleg de a beepult izom miatt nincs rajtam sok felesleg.Ezzel szeretnem kezdeni.Ha teheted merleg helyett inkabb meroszalaggal merd a csipo derek korfogatodat mert a merleg sokszor valotlan adatot kozol.Ha felszedel 1 kg izmot(izom nehezebb mint a zsir) a merlegen nem latszik ha lement 2 cm a csipodbol :)
Az edzesnek ket reszbol kell felepulnie: aerob es kardio.Aerob gyaloglas,biciklizes (konnyebb) kocogas(ha a futast nem birod folyamatosan fejleszd de ne add fel mert nagyon hatekony.A kardio az izomcsoportok megmozgatasaval az izmok kozotti zsirok elegeteset segiti.Ilyen pl a rubint réka.Tehat az aerob a bor alatti,a kardio az izmok kozotti zsirokat segitenek eltavolitani.Azonban azt tudnod kell h helyi fogyas nincs.A szervezeted maga donti el honnan fogysz.
A "dieta" (helyes taplalkozas) alapjai:teljes kiorlesu liszt,barna rizs,salata,nyers husok,halak,natur tejtermekek,olajos magvak kis mennyisegben, gyumolcs a nap elso szakaszaban,sok sok zoldseg.Naponta 5x-6x kell etkezni kisebb mennyisegben.Vacsorazni nagyon fontos lefekves elott harom oraval!!! Ne kovesd a hulye este 6 utan nem eszunk szabalyt.Ajanlom tizoraira a gyunolcsot uzsonnara a natur joghurtot ha kicsit szigorubban veszed a dietat az ebednel is salata legyen(csirkemellel,hallal) vacsorara ugyanez.Reggeliben vigyel be teljes kiorlesu szenhidratot(kenyer,zabkasa) .Naponta egyel egy kis olajos magvat
En lenmagot szoktam.Zolt teat edesitovel(anyagcseregyorsito).A cukor reggelihez lehet barna cukor de inkabb edesito legyen mindig.
sok sikert:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!