Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mi vált be a fogyásban?...

Vlagyimir Rosztov kérdése:

Nektek mi vált be a fogyásban? Hogy fogytatok le? Illetve én hogyan tegyem ezt meg 70kilóval,168cm magasággal,14életévvel? ( több lent)

Figyelt kérdés
Mennyit edzek egy nap? hány felülés stb... vagy keveset egyek? ( nyugalom nem fogok sokat enni utana ha keveset ettem .... ugy feljön a zsir könnyebben,,, na tehát akkr? ) na?
2015. júl. 23. 20:45
 1/4 anonim válasza:
tesa,mindnt lélekkel kell csinálnod itt csak a kőkemény sportbsegíthet és nem ehetsz junk food ot és nem ihatsz cukros vizet ha ezt követed és csak szendvicsen élsz ami nem olyan szörnyú(csak lélekkel tedd) aztán napi edzés futás heti 5x 1500 méter+ 7x 20 prés felülés,lehet több de a lélek nagy szerepet játszhat ha ezt csinálod 3 hónapig bomba nő leszel,bevált már másnál is a tervem,végkimenetelt tudni akarom.
2015. júl. 23. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont most válaszoltam egy hasonló kérdésre. Ide másolom, mert neked is hasznos lehet: "Szia. Én 6 napja kezdtem el fogyózni, azóta lement kb. 2 kiló a mérleg szerint, illetve jobban is érzem magam. 60.6 kg-ról kezdtem és ma reggel 58,5-t mutatott a mérleg. Nem gondolom, hogy ez a 2 kiló mind zsír, ami lement, sôt biztos vagyok benne, hogy valamennyi része víz és egyéb, viszont mondjuk engem ez annyira nem zavar, mert már a víz kihajtása is csökkent valamennyit az ember pufókságán, én úgy gondolom. Fôleg, hogy elôtte sok cukrosat ettem, csokoládé stb. Most hat napja számûztem a csokoládét és édességet, valamint alig eszem kenyeret. A kalóriát nem számolom. Csupán kevesebbet és másféléket eszem. Íme az ételeim, amiket eszem: nyers savanyúkáposzta, kefír, kókuszolajban kisütött csirkemell, tükörtojás, nyers rukkola/spenót, kávé tejjel, nyers répa és uborka, lazac, nyers vöröskáposzta levelek, protein kenyér vékony vajjal megkenve és kis lekvárral vagy csak a kenyér minden nélkül, csalános zöldtea, víz. Ebbôl egy nap például így néz ki: REGGELI: kávé tejjel, 1 szelet protein kenyér pirítósként vajjal,lekvárral; UZSI: nyers répa és uborka szeletek plusz pár korty kefír; EBÉD: kókuszolajban kisütött csirkemell és nyers savanyúkáposzta esetleg hozzá pàr szelet répa és ubi. VACSORA: zöldség(rukkola,spenót) és pár korty kefír+ 1 bögre csalános zöldtea. A mozgásom annyi, hogy nap közben sokat gyalogolok. Összvissz tegnap kezdtem el komolyabban edzeni és itthoni táncikálással és különbözô gyakorlatsorokkal lenyomtam fél órát. Ja, és 160 cm vagyok. Remélem segítettem valamit."
2015. júl. 24. 07:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. Hasonlo adatokkal jelentkezem testsuly/magassagot illetoen.Eddig 7 kg mnusz mutat a merleg de a beepult izom miatt nincs rajtam sok felesleg.Ezzel szeretnem kezdeni.Ha teheted merleg helyett inkabb meroszalaggal merd a csipo derek korfogatodat mert a merleg sokszor valotlan adatot kozol.Ha felszedel 1 kg izmot(izom nehezebb mint a zsir) a merlegen nem latszik ha lement 2 cm a csipodbol :)

Az edzesnek ket reszbol kell felepulnie: aerob es kardio.Aerob gyaloglas,biciklizes (konnyebb) kocogas(ha a futast nem birod folyamatosan fejleszd de ne add fel mert nagyon hatekony.A kardio az izomcsoportok megmozgatasaval az izmok kozotti zsirok elegeteset segiti.Ilyen pl a rubint réka.Tehat az aerob a bor alatti,a kardio az izmok kozotti zsirokat segitenek eltavolitani.Azonban azt tudnod kell h helyi fogyas nincs.A szervezeted maga donti el honnan fogysz.

A "dieta" (helyes taplalkozas) alapjai:teljes kiorlesu liszt,barna rizs,salata,nyers husok,halak,natur tejtermekek,olajos magvak kis mennyisegben, gyumolcs a nap elso szakaszaban,sok sok zoldseg.Naponta 5x-6x kell etkezni kisebb mennyisegben.Vacsorazni nagyon fontos lefekves elott harom oraval!!! Ne kovesd a hulye este 6 utan nem eszunk szabalyt.Ajanlom tizoraira a gyunolcsot uzsonnara a natur joghurtot ha kicsit szigorubban veszed a dietat az ebednel is salata legyen(csirkemellel,hallal) vacsorara ugyanez.Reggeliben vigyel be teljes kiorlesu szenhidratot(kenyer,zabkasa) .Naponta egyel egy kis olajos magvat

En lenmagot szoktam.Zolt teat edesitovel(anyagcseregyorsito).A cukor reggelihez lehet barna cukor de inkabb edesito legyen mindig.

sok sikert:)

2015. júl. 24. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
rendelkezem*
2015. júl. 24. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!