Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hatásosabb, ha...

Szerintetek hatásosabb, ha minden nap mást eszek?

Figyelt kérdés

Mondjuk tavaly úgy fogytam le, hogy mindennap ugyanazt ettem és persze a napi kalóriabevitel nem haladta meg az 1200-1300 kalóriát. De rábukkantam egy amerikai diétára, miszerint több kalóriát lehet elégetni, hogyha minden nap más a kalóriabevitel és a megett kaja, mivel felgyorsul az anyagcsere.

Különben nagyon normális diéta, nem éheznék rajta és naponta hatszor ennék. A gond vele az, hogy nem tudom, ha biztos siker lesz, mert igazából olyan, hogy egy listáról kikell választani a kaját és ehetsz akármennyit belőle, mert azt irja, hogy nem kalóriákat számolgatunk. És biza olyan kaják is vannak, mint az erdei mogyoró, dió, mandula, mangó és azért ezekben van kalória. A kaják minden nap és minden étkezésnél másak, egyébként 10 napig kell tartani és állitólag 7 kg- ot lehet vesziteni

2010. márc. 6. 07:04
 1/4 maundrel ***** válasza:

az hogy 6 X eszel egy nap az jól hangzik, hogy nem fogsz éhezni az is, hogy mindig mást kell enni ... még ez is, de sztem nem feltétlenül szükséges. na de 10 nap alatt 7 kiló?? gondolj már bele kérlek, hogy néznél ki utána. abból maximum 1 (de ez tényleg a max.) kiló lenne zsír, a többi víz, izom. Tényleg ezt akarod?? Tudom hogy mindenki az unalom szajkózza már, de attól még igaz.. egy hét alatt 0.5-1 kg a maximális fogyás zsírból ... lehet többet is, de az már nem csak zsírból van. Mellesleg hogyha bár belejöttél a kalóriaszámolgatásba, akkor szerintem számolgasd ki a napi kcal-t amit ez a diéta ír, és ha soknak találod/vagy túl kevésnek, akkor alakítsd át egy kicsit, így legalább tuti személyre szabott lesz :):)

Most se menj 1200 Kcal alá.

2010. márc. 6. 09:35
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha tornásznék minden nap ? Mert akkor lehet, hogy izmost is vesztenék, de mellé tornásznék és akkor mégiscsak feszes és fit kéne legyek, nem ?
2010. márc. 6. 09:43
 3/4 maundrel ***** válasza:
ha tornázol napi 1.5 órát, de még így is többet fogysz mint egy kiló, egy hét alatt, akkor fogytál "izomból" is. Számold ki a napi kalóriabevitelt..és az ne legyen kevesebb mint 1200. és persze figyelni kéne az elegendő fehérjebevitelre.(a fehérje "táplálja" az izmokat.) Én inkább az egészséges életmódot javaslom, de te tudod hogy mit csinálsz :)
2010. márc. 6. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne a kalóriát számold, hanem a fehérje, szénhidrát és zsír mennyiségét. én sohasem értettem, miért számolja mindig az ember, én csak a tápanyagokat számolnám max.

A 10 nap alatt 7 kiló-ról ne is beszéljünk, felejtsd el.

Eheted minden nap ugyanazt, de akkor vegyél multi vitamin és ásványi anyag kiegészítőt.

kezdet voltam.

2010. márc. 6. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!