Fogok egyáltalán hasból fogyni?
Testsúlyom normális, de a testalkatommal nem vagyok megelégedve. Tulajdonképpen minden plusz kiló a hasamon jelenik meg. Ezt megelégeltem és elkezdtem áttérni egészséges életmódra (sok zöldség, gyümölcs, kenyér és péktermék elhagyása, sok mozgás stb.)
75,6 kiló voltam majdnem egy hónappal ezelőtt, most 69,2 kiló vagyok. Érzem, hogy egy lyukkal már beljebb kellett tennem az övemet, de nagy változást nem látok magamon, illetve nem érzem, hogy a hasamból fogynék.
Úgy olvastam mindig onnan fogyunk legutoljára, ahová hízunk, illetve a belső szervekről fogyunk elsősorban. Most komolyan még legalább tíz kilót le kéne adnom, hogy a hasamon is látszódjon???
F/28
Milyen magas vagy?
Így is elég vékony vagy, inkább edzened kéne, izmosodni.
Valószínűleg fogynod kell még, igen.
Én 62 kg vagyok, a párom 66, jelenleg mindkettőnknek fogynunk kell, hogy ne legyen hájas a hasunk, mindketten arra hízunk először. Ez van. Mondjuk neki 2 kiló elég lesz, évtizedek óta karcsú, csak néha felszed 2-3 kilót, ami úszógumiban nyilvánul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!