Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leghatékonyabba...

Hogyan lehet a leghatékonyabban hasból fogyni?

Figyelt kérdés
Van ez a fránya genetika ugye. Nomármost kislány koromban vékony voltam, de valahogy pocim mindig is volt, ha nem is nagy, de volt. Aztán a tinikorral meg később a fogamzásgátlóval és az édesség zabálásával szépen felmentem 77 kilóra a 165 centimhez. Pár éve életmódot váltottam, ekkor beállt a súlyom 62-66 kilóra, de a has maradt. Néha elszaladt velem a ló, de aztán megint visszafogtam magam, így szépen tartottam ezt a súlyt. Pár hete sokkal komolyabban csinálom, szinte minden nap edzek valamit és odafigyelek az étkezésre is. Most 59 kiló vagyok, de a hasam akkora, mintha terhes lennék! Méreteim: mell 90 cm (ebből hál istennek nem fogytam semmit :D), derék 70 cm, haskörfogat 78 cm, csípő 93 cm. Szóval mit csináljak, hogy megcélozzam a has-derék tájékot? Nagyon elszánt vagyok, úgyhogy akár kemény edzés-javaslatok is jöhetnek! Bár tudom, hogy előbb a zsírt kéne leadni... (28 éves vagyok egyébként)

2015. jún. 5. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szálkásító étrend, megcélozni a legtöbb ember szerint aki egy kicsit is ért a témához, nem tudod.
2015. jún. 5. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is olvastam, hogy nem lehet célzottan fogyni, és a genetikán múlik, hogy honnan megy le először, és honnan utoljára. Arra is gondoltam, hogy talán nemcsak a zsír miatt nagy a hasam, hanem valamilyen étel felpuffaszt napközben, ugyanis reggelente sokkal laposabb... ennek fényében lehet, hogy kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést :/
2015. jún. 5. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan is van.

Az is múlik kicsit genetikán, de az emésztésünk egészségi állapottal is összefügg (az egészségi állapot pedig emésztéssel) tehát mindez a táplálkozással, milyen mikrobaflóra összetétel állandósul a bélcsatornánkban. Mit mennyire tudunk emészteni..

Hugim most kevesebb zöldet eszik pont emiatt, dee.. pedig tök jó a párolt brokkoli.

Na mindegy, szerintem egy 28 éves nőnek nem ilyen aprósággal kell foglalkoznia, hogy éppen picit kisebb vagy nagyobb a hasa, mármint gondoljunk bele természetes megközelítéssel és logikával: szépek vagytok nagyon, főleg ha adtok magatokra (nem sminkre, hanem edzésre, étkezésre gondolok) persze lehet nem az számít kinek tetszetek, de normális értékrendű férfiakat pont nem az érdekli, hogy egy picit nagyobb a hasatok vagy éppen tök lapos. Na persze ez csak az én véleményem, én meg 24 évesen nem reprezentálom kicsit sem azokat a férfiakat akik ilyen korú nőkhöz illenek, de amikor nekem volt 30-as barátnőm, hát pont nem azzal volt gond, hogy hol husibb vagy hogy éppen mennyire (nem) lapos a hasa. Nyilván lenne egy határ, azért a lisztevéssel felpakolt szervek körüli zsírok mondjuk már túllőhetnek a dolgon, oké. De azért ezt meg szerintem el lehet kerülni.. pofázok sokat, oké, léptem :D

Szép hétvégét!

2015. jún. 5. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogysz,a mostani étrended+ edzésed mellett,nincsen dolgod,csak ne add fel :D A legproblémásabb részekről megy le legutoljára ,én is olyan idiótán fogyok, de azért ha megnézem a régebbi képeket látom,hogy mindenhonnan ment le bőven .

Úgyhogy tartsunk ki :D A hasam nekem is alig akar lemenni,lefogadom,hogy az utolsó 5 kilóm is mind a belemen lesz . :D

2015. jún. 5. 19:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Igazából a legnagyobb baj az, hogy pedagógusként menza kaját kell ennem. Csak szakorvosi javaslattal tehetném meg azt, hogy nem kérem. Persze nyilván nem állnak vasvillával a hátam mögött, hogy márpedig megeszed, szóval megtehetném, hogy otthagyom, de basszus fizetek érte, nem is keveset... azzal szoktam trükközni, hogy inkább a levesből eszek többet, ha olyan a második (mondjuk tészta).

Amúgy meg a párom szereti a külsőmet, elsősorban önmagamnak szeretnék tetszeni, kíváncsi vagyok mire vagyok képes

2015. jún. 5. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig lesz pocakom, mivel ilyen a genetikám. Még akkor is volt, amikor hirtelen nyúlás miatt alig 48kg voltam 170centihez. A testem nagyon szereti a köldök alatti félholdat némi zsírral kitölteni, amit akkor is ott tartana, ha már minden bordám látszódna. Külön poén, hogy a bordáim is "pocakosítóan" állnak, illetve a hasizmom is középen kidudorodós fajta.

Mellesleg 70-es derékhoz 78-as pocak nem túl nagy, nem hinném, hogy valójában terhesnek néznél ki.

2015. jún. 5. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:

#6: Ez nem valami biztató, remélem, velem nem ez lesz! 163/62, 80 centi fölötti derékkal, most már arra számítok, hogy a hasamon a sor, az a helyzet, hogy máshonnan már nem tud lemenni, max. a combomról még, de a többi részem már rég jó vagy soha nem is volt rajta felesleg, 25 kiló többletnél sem.

Van ilyen faramuci fogyás, de remélem, azért a legtöbbünk, mire befejezi a fogyást, normális arányokkal rendelkezik...

2015. jún. 5. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát a hatos most engem is elkeserített kicsit . De simán el tudom képzelni,hogy én is így járok. Felül már kezdek elég csontos lenni ,ami nem kifejezetten tetszene ,de kibékülnék vele,ha a hasam nem lenne még mindig tiszta hájas. A combommal együtt . :D
2015. jún. 5. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!