Ilyen melegbe hogyan tudtok edzeni?
Figyelt kérdés
Naponta letekerek nagyon sok km-t, de ma csak 30km-ig jutottam plusz persze vissza 30km, tehat ma cs 60kmt mentem le alig tudtam lelegezni, futni is ejjel voltam kinn, de akkor is borzaszto volt csak 8kmt tudtam lefogyni..ma mar nem is megyek, egyszeruen nem birok pedig ontozom magam kozbe iszok eleget nyakamba vizes torolkozo van, de mar kezdek nathas lenni.ti hogy hutitek magatokat edzes kozben?2015. júl. 22. 16:29
11/11 anonim válasza:
Nálunk nincs alagsor, viszont barkácsolok a napsütötte teraszon. Elég pici adagokban...
Pénteken lebiciklizek 16 km-t, ennek egy részét erdőben, egy folyó vájra völgyben... Szombatra pedig 10 km gyaloglás van betervezve, szintén erdőn át :) Aprók, tudom, de mostanság ennyi se volt. Hiányzik az efféle mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!