Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen melegbe hogyan tudtok...

Ilyen melegbe hogyan tudtok edzeni?

Figyelt kérdés
Naponta letekerek nagyon sok km-t, de ma csak 30km-ig jutottam plusz persze vissza 30km, tehat ma cs 60kmt mentem le alig tudtam lelegezni, futni is ejjel voltam kinn, de akkor is borzaszto volt csak 8kmt tudtam lefogyni..ma mar nem is megyek, egyszeruen nem birok pedig ontozom magam kozbe iszok eleget nyakamba vizes torolkozo van, de mar kezdek nathas lenni.ti hogy hutitek magatokat edzes kozben?
2015. júl. 22. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miért nem elég neked 8 km futás?? :D

Én is este járok futni, vagy elmegyek konditerembe. :D

2015. júl. 22. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Tegnap tornáztam itthon fél órát a 30 fokban, de a végére már olyan rosszul voltam (jó kis kardio edzés), hogy a nyújtást már nem bírtam megcsinálni. A te teljesítményedből ítélve nem vagyunk azért egy szinten :D De én is szenvedek, hogy nem tudok tornázni.
2015. júl. 22. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Igazából sehogy :D este nem hűl le eléggé, mire lehűl, addigra sötét lesz, erre nincsenek lámpák futóút mellett. Reggel nem tudok felkelni edzeni. Szóval most kényszerpihenő.
2015. júl. 22. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Kora reggel tornázom, utána döglök, mert ilyen melegben mást nem lehet.
2015. júl. 22. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Eddig èn is minden nap tornáztam, de ilyen fülledt melegben nem birok. Heti 2× edzek így, de akkor is inkább bicikli, mert az legalább minimálisan is, de hűsít:D
2015. júl. 22. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Locsolom a fejemet folyamatosan - rengeteg kútnál megállok, hogy hideg vizet vegyek fel plusz innivalóból is rendszeresen veszek hideget az út menti árusoknál. Emellett rövidujjú de legalábbis jól szellőző póló alap - nagyon nagy melegben van, hogy a pólót leveszem, betartom a kútnál a víz alá, és úgy vizesen visszaveszem. Nekem ez így elég szokott lenni.
2015. júl. 22. 18:06
 7/11 A kérdező kommentje:
en marciustol fogyozom es naponta edzek es most hianyzik h nem olyan nagy a teljesito kepessegem mint szokott
2015. júl. 22. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem csak neked nem megy úgy, ahogy kellene, de ez most sajnos ilyen. Néha kell egy pár nap kihagyás is, sokszor utána mégjobban megy, mint előtte.
2015. júl. 22. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy a belevalók ilyenkor is edzenek, én máskor is lusta vagyok, de nyáron főleg alig moccanok. Igazából irritál, mert mászkálós vagyok, de még sétálni is csak néha tudok kimenni éjjel... Pokolian túlmelegszem, ha mozgok, nekem túrázáshoz 15 fok alatt jó, a fagy pl. teljesen szuper.

Ma biciklizek 6 km-t, mert csobbanok a tóban. Úszni sajna csak röviden megy, mert kifulladok, de attól még jólesik.

Annyira várom a jobb időt, amikor elmehetek hosszú túrákra...

Néha súlyzózom azért pár percet, s vannak kevésbé izzasztó tornák, de igazából kegyetlenül kikészít a kánikula, élni sincs kedvem.

2015. júl. 22. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Szobában most már 30 fok van, úgyhogy felfüggesztem a benti mozgást :D Amúgy úgy szoktam, hogy a ventillátort bekapcsolom, és fújatom magamra a levegőt, de ha nagyon izzadok, akkor fázom.

Ma poénből legyalogoltam a melegben 6 km-t, ezzel már legszívesebben le is tudnám a mai mozgást, de még este elmegyek futni. Amíg ilyen meleg lesz, addig marad a hajnali/éjszakai futás meg a súlyzózás az alagsorban.

2015. júl. 22. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!