Ilyen melegbe hogyan tudtok edzeni?
Miért nem elég neked 8 km futás?? :D
Én is este járok futni, vagy elmegyek konditerembe. :D
Tudom, hogy a belevalók ilyenkor is edzenek, én máskor is lusta vagyok, de nyáron főleg alig moccanok. Igazából irritál, mert mászkálós vagyok, de még sétálni is csak néha tudok kimenni éjjel... Pokolian túlmelegszem, ha mozgok, nekem túrázáshoz 15 fok alatt jó, a fagy pl. teljesen szuper.
Ma biciklizek 6 km-t, mert csobbanok a tóban. Úszni sajna csak röviden megy, mert kifulladok, de attól még jólesik.
Annyira várom a jobb időt, amikor elmehetek hosszú túrákra...
Néha súlyzózom azért pár percet, s vannak kevésbé izzasztó tornák, de igazából kegyetlenül kikészít a kánikula, élni sincs kedvem.
Szobában most már 30 fok van, úgyhogy felfüggesztem a benti mozgást :D Amúgy úgy szoktam, hogy a ventillátort bekapcsolom, és fújatom magamra a levegőt, de ha nagyon izzadok, akkor fázom.
Ma poénből legyalogoltam a melegben 6 km-t, ezzel már legszívesebben le is tudnám a mai mozgást, de még este elmegyek futni. Amíg ilyen meleg lesz, addig marad a hajnali/éjszakai futás meg a súlyzózás az alagsorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!