Hogy tudnék leadni 1,5 hónap alatt 10 kilót?
Lehetséges?
Mondjatok valami jó diétát és sportot, gyakorlatokat is amik izmosítanak! Most már elegem lett, le kell, hogy adjak 10 kg-t. Segítsetek, fontos! Bármilyen tanácsot szívesen megfogadok! Már fogytam 5 kg-t 2 hét alatt, de koplalással, úgy hogy mellette sportolok is, amiről tudom, hogy nem egészséges. Mit egyek, miket csináljak? A válaszokat köszönöm, mindenkinek!
Ha valamit segít, 160 cm vagyok és 65 kg.
Én 3 hónap alatt fogytak 11 volt. Heti 3* súlyzós edzés, mellette pedig aerobikozom.
Az étkezésre nagyon figyelek. Szinte minimális kenyeret eszem, a cukor fogyasztását is elhanyagolni.
Kívánom hogy sikerültjön a célok! :)
Köszönöm a választ mindenkinek!
De első! Akkor 2 hét alatt, hogy fogytam 5 kg-t?
Nem az első vagyok, de! Fogyás=zsírvesztés. A koplalással kiürítetted a gyomrodat, távoztak a beled tartalmai, leengedte a vízet a szervezeted és az izmaidat is elkezdte bontani. Minimális zsír is távozott max 1 kg.
Ha újra rendesen eszel, a szervezeted felveszi a tápanyagokat és visszajön az az 5 kg is.
én hallotam egy 2 napos dietarul amivel napi 6 7 kilot le lehet adni
az a lenyege hogy ket napig csak zoldseget eszel es zold teat iszol cukor nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!