Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék leadni 1,5 hónap...

Hogy tudnék leadni 1,5 hónap alatt 10 kilót?

Figyelt kérdés

Lehetséges?

Mondjatok valami jó diétát és sportot, gyakorlatokat is amik izmosítanak! Most már elegem lett, le kell, hogy adjak 10 kg-t. Segítsetek, fontos! Bármilyen tanácsot szívesen megfogadok! Már fogytam 5 kg-t 2 hét alatt, de koplalással, úgy hogy mellette sportolok is, amiről tudom, hogy nem egészséges. Mit egyek, miket csináljak? A válaszokat köszönöm, mindenkinek!

Ha valamit segít, 160 cm vagyok és 65 kg.

2015. júl. 21. 17:37
 1/7 anonim válasza:
Heti 1 kg-ot tudsz lefogyni maximum. Tehat 1,5 honap alatt maximum 6kg-ot tudsz leadni, de legyen inkabb 5:)
2015. júl. 21. 17:39
 2/7 anonim válasza:

Én 3 hónap alatt fogytak 11 volt. Heti 3* súlyzós edzés, mellette pedig aerobikozom.

Az étkezésre nagyon figyelek. Szinte minimális kenyeret eszem, a cukor fogyasztását is elhanyagolni.

Kívánom hogy sikerültjön a célok! :)

2015. júl. 21. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek!

De első! Akkor 2 hét alatt, hogy fogytam 5 kg-t?

2015. júl. 21. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem az első vagyok, de! Fogyás=zsírvesztés. A koplalással kiürítetted a gyomrodat, távoztak a beled tartalmai, leengedte a vízet a szervezeted és az izmaidat is elkezdte bontani. Minimális zsír is távozott max 1 kg.

Ha újra rendesen eszel, a szervezeted felveszi a tápanyagokat és visszajön az az 5 kg is.

2015. júl. 21. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem utolsó, köszönöm!
2015. júl. 21. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Én olyat hallottam hogy dinnye diéta.Lényege:csak dinnyét eszel. (Azonkívül mozogni is kell) Mert a dinnye nagyrésze víz és laktató így éhes sem leszel.
2015. júl. 22. 05:28
 7/7 anonim válasza:

én hallotam egy 2 napos dietarul amivel napi 6 7 kilot le lehet adni

az a lenyege hogy ket napig csak zoldseget eszel es zold teat iszol cukor nelkul

2015. júl. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!