Próbálta már valaki a cayenne borsot fogyókúrás célból?
Figyelt kérdés
Harmadik napja diétázom. Ma tettem a csalán-zöldteámba pici cayenne borsot és úgy ittam. Valaki bármilyen módon próbálta már?2015. júl. 21. 17:17
11/16 anonim válasza:
10: De komolyan nem érted? Termelhetsz akármennyi hőt, az nem befolyásolja a fogyást.
12/16 anonim válasza:
Hogy a francba ne befolyásolná? Szerinted mi a fenéből termeled azt a hőt, a levegőből? Ha növeled az energiafelhasználásod adott bevitel mellett, akkor többet fogsz fogyni, ugyanez van a mozgásnál is.
13/16 anonim válasza:
Akkor termeljed a hőt, látom itt tiniújságon tengedő emberek vannak. :D
14/16 anonim válasza:
Nem értem, hogy lehetsz ilyen ostoba. Az, hogy mennyit fogysz, elsősorban a napi kalóriadeficiten múlik. Ha több hőt termelsz, akkor ez nagyobb lesz. Erted ezt, ugye? Összeadas-kivonás szint ez, nem értem, mit kell magyarázni ezen. Tiniújságokat meg tini koromban se olvastam :)
15/16 anonim válasza:
Más kérdés, hogy ha valaki így pörgeti a szervezetét, az tipikusan jó éhes is lesz ettől es ha ezt az éhséget ki is elégíti, akkor nem fogyni fog, hanem hízni. De ettől még az igaz, hogy ha azonos kalóriabevitel mellett több hőt termelsz, akkor többet fogysz.
16/16 anonim válasza:
Nesze itt egy szigorúan nem tinimagazin cikk kivonata: [link] Eszerint a gyömbér meg az éhségérzetet is csökkenti. Konklúzió: "The results, showing enhanced thermogenesis and reduced feelings of hunger with ginger consumption, suggest a potential role of ginger in weight management. Additional studies are necessary to confirm these findings."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!