Milyen fogyókúrás vacsit egyek, (nem akarok koplalni)?
A tojásos lecsó remekül hangzik :) De bármilyen tojásos zöldségétel jó lehet, vagy akár tükörtojás nyers zöldségekkel... Előny, ha valaki szereti a tojást. Én sose tudok eleget enni, nem fér be a keretembe annyi fehérje :) Jó étel, bár ahhoz ízletes tojás kell, nem akármelyik bolti.
Persze sok lehetőség van még, de nem ismerjük az ízlésedet, a rendelkezésre álló kalória és makrotápanyag keretet, a lehetőségeket...
Én egy nagyon lightos kakaót ittam s egy kis olajos magvas ropogóst ettem hozzá. Tojás már volt elég a napomban.
Szalonna, sonka, paradicsom.
Szerintem kellőképp tápláló, értelmes.
Én rizst is ettem mellé, bár én most fizikai melózom, azért küzdök leginkább, hogy ne nagyon fogyjak és olcsón is kijöjjek.
csirkemell pörkölt uborkával
céklakrémmel töltött tojás
zöldséges rántotta
csirkemáj lecsósan lesütve
sült/párolt húsok, halak+ saláta
zöldség leves, tojás leves
darált hússal töltött hagyma/paradicsom/cukkini
körözöttel töltött paprika vagy paradicsom
túró fahéjjal, citrommal kikeverve
Eltalált étkezési szokásokkal tényleg lehet többet enni, nem kell vacakolni a kalóriákkal, ezt sok ember példája igazolja.
Ha nincsen a tejtermékek hízást okozó hatása, ha nem zavar be a szervezetünk működésébe a sok szénhidrát (ha nem tolódik plafonig az inzulinszint) akkor jobban megy a zsírégetés, jobban beáll (szerintem, látszólag?) az egyensúly, és nem igazán lesz elhízás. Fogyni is könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!