Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrás vacsit...

Milyen fogyókúrás vacsit egyek, (nem akarok koplalni)?

Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
en pizzat vacsiztam, de most meg egy darab kolbaszt meg elkommogok, es igy is kaloriadeficitbe vaok
2015. júl. 13. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Én tojásos cukkinis lecsót csináltam vacsira.
2015. júl. 13. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:

A tojásos lecsó remekül hangzik :) De bármilyen tojásos zöldségétel jó lehet, vagy akár tükörtojás nyers zöldségekkel... Előny, ha valaki szereti a tojást. Én sose tudok eleget enni, nem fér be a keretembe annyi fehérje :) Jó étel, bár ahhoz ízletes tojás kell, nem akármelyik bolti.

Persze sok lehetőség van még, de nem ismerjük az ízlésedet, a rendelkezésre álló kalória és makrotápanyag keretet, a lehetőségeket...

Én egy nagyon lightos kakaót ittam s egy kis olajos magvas ropogóst ettem hozzá. Tojás már volt elég a napomban.

2015. júl. 13. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Szalonna, sonka, paradicsom.

Szerintem kellőképp tápláló, értelmes.

Én rizst is ettem mellé, bár én most fizikai melózom, azért küzdök leginkább, hogy ne nagyon fogyjak és olcsón is kijöjjek.

2015. júl. 13. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Libatepertőt ettem erős paprikával, mert én is fitneszbe nyomom. Utána egy kis brownies csokoládéfagylaltot is lenyomtam fojtásnak.
2015. júl. 13. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
A tepertő még alacsony inzulinválaszú cuccos
2015. júl. 13. 21:47
 7/11 Krisz85 ***** válasza:
sovány túró és nyers zöldség
2015. júl. 13. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:

csirkemell pörkölt uborkával

céklakrémmel töltött tojás

zöldséges rántotta

csirkemáj lecsósan lesütve

sült/párolt húsok, halak+ saláta

zöldség leves, tojás leves

darált hússal töltött hagyma/paradicsom/cukkini

körözöttel töltött paprika vagy paradicsom

túró fahéjjal, citrommal kikeverve

2015. júl. 13. 22:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezek mind nagyon jok :)! En most olyan dietat tartok melyben nem eszem tejtermekeket csak egy heten egyszer es kerulom a szenhidratot persze eszek csak keveset :D en akarmennyit ehetek csak nem tejtermeket :) masfel honap utan nem hizok vissza csak szepen lassan fogyok 😉
2015. júl. 15. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Eltalált étkezési szokásokkal tényleg lehet többet enni, nem kell vacakolni a kalóriákkal, ezt sok ember példája igazolja.

Ha nincsen a tejtermékek hízást okozó hatása, ha nem zavar be a szervezetünk működésébe a sok szénhidrát (ha nem tolódik plafonig az inzulinszint) akkor jobban megy a zsírégetés, jobban beáll (szerintem, látszólag?) az egyensúly, és nem igazán lesz elhízás. Fogyni is könnyebb.

2015. júl. 16. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!