Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrás módszert keresek...

Fogyókúrás módszert keresek ami hatékony és gyors is?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónap van ami alatt le szeretnék fogyni.
2015. júl. 9. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Az egy hónap elég kevés. Kb mindenre. A normális fogyás havi 3 kilónál nem több, ha ennél többet fogynál, akkor kb veszett fejsze.

De tanácsot adni lehetetlen, ha nem tudom a korod, nemed, súlyod. Sportolsz valamit?

2015. júl. 9. 23:12
 2/5 anonim válasza:
Gyaloglás, de hatásosabb dombon felfele.
2015. júl. 9. 23:25
 3/5 anonim válasza:
kevesebb szalonnát egyél, a zsírt se gazdagon tegyed a kenyérre. mozogni sem árt néha!
2015. júl. 10. 02:24
 4/5 anonim válasza:
Az első válaszolónak nincs igaza. Én egy hét alatt 5 kilót leadtam, és semmi bajom, csak sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Sportok közül a futást ajánlanám, az mindennek az alapja. Minden nap fuss egy kicsit, és hallgass zenét kikapcsolódásként!Ugrálj sokat, mert azzal rengeteg kalóriát égetsz el, sőt, képzeld, ha 10 percet nevetsz, rengeteg kalóriát égetsz el. Szóval nevess sokat! :)
2015. aug. 4. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó, bírom az ilyeneket. TE, Gipsz Jakab 5 kilót fogytál, ezért én tök hülyeséget beszélek, mert ezzel nem vagyok tisztában!

A fogyás mértéke az azt megelőző edzettségtől és a túlsúlytól függ. Neked kisebb edzettséged lehetett, és nagyobb túlsúlyod, így fogytál a normál 3 kilónál többet. Ezért kellett volna, hogy a kérdező leírja a saját paramétereit, de sz*rik bele.

Nem mondtam rosszat, és igen, igazam van, az egészséges az, ha 3 kilónál nem fogysz többet, de persze ha egy varacskos disznó vagy, akkor ennél több is lejön. Azok a vészesen elhízott emberek a tévében havonta 18 kilókat dobálnak le. Szerinted miért?

Nem csak futkosni kell, okuljál is a testedről, mielőtt elhitelteleníted a másikat.

2015. aug. 5. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!