Fogyókúrás módszert keresek ami hatékony és gyors is?
Az egy hónap elég kevés. Kb mindenre. A normális fogyás havi 3 kilónál nem több, ha ennél többet fogynál, akkor kb veszett fejsze.
De tanácsot adni lehetetlen, ha nem tudom a korod, nemed, súlyod. Sportolsz valamit?
Utolsó, bírom az ilyeneket. TE, Gipsz Jakab 5 kilót fogytál, ezért én tök hülyeséget beszélek, mert ezzel nem vagyok tisztában!
A fogyás mértéke az azt megelőző edzettségtől és a túlsúlytól függ. Neked kisebb edzettséged lehetett, és nagyobb túlsúlyod, így fogytál a normál 3 kilónál többet. Ezért kellett volna, hogy a kérdező leírja a saját paramétereit, de sz*rik bele.
Nem mondtam rosszat, és igen, igazam van, az egészséges az, ha 3 kilónál nem fogysz többet, de persze ha egy varacskos disznó vagy, akkor ennél több is lejön. Azok a vészesen elhízott emberek a tévében havonta 18 kilókat dobálnak le. Szerinted miért?
Nem csak futkosni kell, okuljál is a testedről, mielőtt elhitelteleníted a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!